Space Ball - Türk Yapımı Android Oyunu

aceloq

Hectopat
Makaleler
5
https://play.google.com...com.jointsoft.spaceball

Uzay macerasına hazır mısın? Hadi uzay topunu bitiş çizgisine ulaştır. Ama göründüğü kadar kolay değil. Engellerden geçin, 3 yıldızı toplayın ve sakın boşluğa düşmeyin.

- Toplam 30 Bölüm
Birbirinden farklı ve eğlenceli tam 30 bölüm.Uzayda kaybolmaya hazır olun.
- Yüksek Kaliteli Grafikler
Mobil için özelleştirilmiş yüksek seviyede grafikler ve kaliteli animasyonlar sayesinde oyun zevkinizi 2 kat arttırın.
- Kaliteli Efektler Ve Sesler
Oyunu daha çok renklendiren efektler ve yüksek kalitede 3D sesler.
  • Türkçe ve İngilizce Seçeneği
  • Gelişmiş Ayar Menüsü
  • Kaliteli Kontroller
  • Kaliteli Oynanış
  • Sensor ve Joystick Desteği

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu 8 ay uğraş sonucunda çıkardım. Toplam 30 bölüm var ama şu anlık 20 bölümü aktif. Yakında diğer 10 bölümü de aktif edeceğim. Lütfen yorumlarınızı da eksik etmeyin. Oyundaki sorunlar veya öneriler için;

m.jointsoft@gmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzele benziyor deneyeceğim. Türkçe olan oyunlar her zaman 1-0 öndedir. Önemli bir + değer oluyor. Onun dışında grafikler iyi gözüküyor. Tabi ki asıl sonuçlar indirip deneyince ortaya çıkacak. Teşekkürler paylaşım için

Sağ olun. Yorumunuz için ayrıca teşekkürler. Eğer beğenirseniz, oyuna 5 yıldız verirseniz sevinirim. Çünkü üst sıralarda gözükmesi için oylar ve yorumlar çok önemli

Ben bu aralar çok cesur top oynadım o yüzden bana kolay geldi herhalde.
Yalnız cidden bana göre biraz kolay olmuş.

Grafikler falan güzel, kontroller biraz zor gibi.

Yorumlarınız için sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…