Space Engine alınır mı?

İyi akşamlar, mâlum Steam dolara geçmeden önce almayıp pişmanlık hissi yarattı. 5 doları karşılayacak param var fakat alınır mı? Kararsız kaldım, bu tarz uzay ile alakalı sandbox oyunları ilgimi çekiyor. Forumda önceden deneyimleyen olduysa yardımcı olabilir mi?

Uzayla alakalı Juno:New Origins'a bakabilirsin Kerbal Space Program'ın güncel hali gibi hatırladığım kadarıyla Space Engine anlaması baya zor bir oyundu Juno daha kolay 3-4 haftada öğrendim ben

Uzayla alakalı juno: New Origins'a bakabilirsin kerbal space Program'ın güncel hali gibi hatırladığım kadarıyla space Engine anlaması bayağı zor bir oyundu juno daha kolay 3-4 haftada öğrendim ben.

Space Engine için incelemelere baktığımda oyunu öğrenemeyenler olmuş juno: New Origins yanılmıyorsam mobil tarafında görmüştüm.

Oyunda çok farklı şeyler yapabiliyorsun F16, Mars Gezgini ,Falcon vb ayrıca oyunun blok kodlamasıda mevcut öğrenmesi baya zor ama öğrenirsen ve biraz fizik bilgin varsa Falcon 9 gibi ilk kademeyi başladığı yere indirebilir veya otomatik yörünge yapabilirsin kodlamayla oyunda elinle yapabileceğin herşey otonom yapılabiliyor

O zaman denemekten zarar gelmez ben ilk olarak bundan başlayayım korsan olarak duruma göre space Engine tekrar bakabilirim teşekkür ederim.
Ne demek

Oyunda çok farklı şeyler yapabiliyorsun F16, mars gezgini, falcon vb ayrıca oyunun blok kodlamasıda mevcut öğrenmesi bayağı zor ama öğrenirsen ve biraz fizik bilgin varsa falcon 9 gibi ilk kademeyi başladığı yere indirebilir veya otomatik yörünge yapabilirsin kodlamayla oyunda elinle yapabileceğin her şey otonom yapılabiliyor.

Ne demek.

Oyunda güneş sistemi dışına araç veya uydu yollama mevcut mu acaba yoksa Full güneş sistemi içinde mi geçiyor simulasyon?

Oyun gerçek hayatta şuan uzayda nereye kadar gidilebiliyorsa oraya kadar gidilebiliyor yani kolay kolay Mars'a gidip geri dönemiyoruz. Ay, Mars gibi gezegenlere rover, uydu yollayabilirsiniz ama güneş sistemi dışı için modlamanız gerekiyor. Bu arada oyuna başlayınca kariyer değilde sandbox evren açarsanız oyunu daha kolay öğrenebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı