Space Engineers Başlamama Sorunu

Daha fazla  
Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür diliyorum. Gerekli başlığa taşınmasını rica ediyorum.
Space Engineers`i açtığımda başlatma ekranında kalıyor üstüne tıkladığmda ise yanıt vermiyor kapanıyor gözüküyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde uygulamalar kısmında olmuyor fakat arka Plan işlemlerinde çalışmaya devam ediyor. Steam'da ise oyunda gözüküyorum. Oyunu tekrar başlat dediğimde ise başlamıyor. Bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Uyumluluk sorun Gidericisini deneme şansım da çok fazla sıkıyor beni bu yüzden yapmıyorum. Fakat Windows 7'ye geçirip 2 kere denediğimde bilgisayarımın ekranı kilitleniyor ctrl+alt+delete yapsam bile birşey olmuyor (ekran kilitlenmesinden kastım ekranım donuyor arkada herhangi bir müzik video vs. açıksa duyabiliyorum. Mause mi bile oynatamıyorum.) Buna bir çözüm bulabilicek var mı? Bilgisayarım İse: QUADRO XGAME SGI03TR-4511 Masaüstü Bilgisayar
Tek fark benimki 16GB RAM'a sahip. (Aşağı inip teknik detaylara tıklarsanız bilgisayarın işlemci ekran kartı vb görebilirsiniz. Ayrıca bana bu sıkıntımda yardım etmenizi rica ediyorum. Seçtiğim bilgisayardan dolayı veya yaptığım bi hatadan dolayı beni aşşağılamanızı istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

çözüm bulabildinizmi aynı sorunu bende yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…