Space Marine 2 vs Helldivers 2

Arkadaşlar hangi oyunu önerirsiniz? Oturup saatlerce ve arkadaşlarla oynayacak vaktim yok. Ara sıra kafa dağıtmak için gireceğim. Sizce hangisi alınmalı? (PC)

Ozaman Space Marine 2 kesinlikle. Helldivers biraz daha MMO gibi. Hem Helldivers arkadaşlarla daha eğlenceli olur. Space marine arkadaşların olmasa bile gayet akar bir oyun.

Space Marine 2 daha mantıklı, üzerine akın akın gelen düşmanları kesmek, kafa dağıtmak için iyi gelir. Ek olarak Single tarafında da Space Marine 2 daha mantıklı, Helldivers Single oynaması zor .

@YunusYENEROGLU @DMN peki Space Marine 2 için Warhammer kültürüne hakim olmak gerekiyor mu? Warhammer hakkında pek bir fikrim olmadığı için "mevzu nedir?" durumuna düşer miyim?
Yok hocam düşmezsin, oyun saf aksiyon. Silahı alıyosun sıka sıka ilerliyorsun, hikaye arka planda dönüyor zaten. Çok bir etkin olmuyor, ama merak edersen extra araştırırsın. Birkaç oynanış videosuna bak istersen, hatta bir tane link bırakayım, ben burdan ilk bakışı görmüştüm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…