Space One vs Space Q45 vs Life Q30

Furkan1071

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu üç model arasında çeşitli yapay zekaları da kullanarak yoğun bir araştırma yaptım ve cidden çok arada kaldım. Q30 şu an Amazon'da 2.3 bin TL. Q45 Hepsiburada'da 4.8 bin (100 TL kuponum var), Space One ise Amazon'da 4.3 bin TL. Sizce hangisini almak en mantıklısı olur? Düşük kaliteli kulaklıklardan oldukça sıkılmış durumdayım ve bütçeyi zorlayarak bir tercih yapacağım. Beklentim ise sadece dinlediğim şarkıdaki tüm sesleri notaları vs duyabileyim, ortalama veya daha üstü bir aktif gürültü engellemesi olsun yeterli benim için. Bass veya tiz takıntım yok. Her şey dengeli olsun ama dediğim gibi tüm sesler notalar duyulabilsin, hiçbir şey birbirine karışmasın veya yok olmasın. Diğer bir deyişle ucuz bir kulaklıktan kaliteli bir kulaklığa geçince oluşan "bu şarkıda böyle bir şey mi varmış" hissiyatını sunabilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam hangisin aldınız acaba.

Hocam hangisin aldınız acaba.
Q30 ile Space One'ı deneyip kıyaslama fırsatım oldu. Space One almıştım Q30 arkadaşımda vardı. Şu an Q30 Trendyol'da 2200 TL. Bu fiyattayken aradaki farka Space One değmez. Fakat Q30 3.3 bine geldiğinde bence Space One alınır. Q45 için pek bir şey diyemem bilmiyorum onu. Bunlara rağmen niyeyse Space One daha çok içime sinmişti. Bütçeyi çok zorladı iade ettim.

Şu anda space One ile Q45 arasında 1K fark var acaba hangisini alsam diye arada kaldım çok fazla.

Şu anda space One ile Q45 arasında 1K fark var acaba hangisini alsam diye arada kaldım çok fazla.
Q45 deneyebilseydim belki bir şey söyleyebilirdim fakat maalesef. Space One da oldukça iyiydi. Q45 ile aman aman bir farkı yok diye biliyorum.

Hocam alırsan yorumlarını bekliyorum açıkçası. Bir gün maddi imkan yükselince yine tercih yapmak zorunda kalacağım...

Son düzenleme:

Tamamdır yaparım yorum problem yok aklımdasın @Furkan1071

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…