SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 27 Ocak 2022 #1 Sorun benim PC'de değil Instagram'da takip ettiğim yabancı birinin PC'de "help me" diye hikaye atmış. Klavyesinde sorun yokmuş yani ben öyle anladım. Nasıl yardımcı olabiliriz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Sorun benim PC'de değil Instagram'da takip ettiğim yabancı birinin PC'de "help me" diye hikaye atmış. Klavyesinde sorun yokmuş yani ben öyle anladım. Nasıl yardımcı olabiliriz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 G213 gibi kronik sorunlu klavyeler de böyle sorunlar oluşabiliyor. Artı 0 Eksi
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2022 #3 Yeni klavye alacak mecbur. Artı 0 Eksi
KS KS SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 27 Ocak 2022 #4 Klavye takılı degilkende oluyormuş Artı 0 Eksi
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2022 #5 SCAR_H dedi: Klavye takılı degilkende oluyormuş Genişletmek için tıkla... %100 Virüs bulaştı! Artı 0 Eksi
KS KS SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 27 Ocak 2022 #6 Lachin Eke dedi: %100 Virüs bulaştı! Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz bu haberi vermek kötü olabilir Artı 0 Eksi
Lachin Eke dedi: %100 Virüs bulaştı! Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz bu haberi vermek kötü olabilir
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2022 #7 SCAR_H dedi: Eminmisiniz bu haberi vermek kötü olabilir Genişletmek için tıkla... Maalesef gerçekleri söyleme vakti ustam! Söylemezsen daha kötüsü olur! Bence söyle. Artı 0 Eksi
SCAR_H dedi: Eminmisiniz bu haberi vermek kötü olabilir Genişletmek için tıkla... Maalesef gerçekleri söyleme vakti ustam! Söylemezsen daha kötüsü olur! Bence söyle.