A Ali Yasir Decapat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar laptopumda 2. montiör olması için spacedesk uygulamasını indirdim. Ayıca tabletime de indirdim ama laptopum tablette gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar laptopumda 2. montiör olması için spacedesk uygulamasını indirdim. Ayıca tabletime de indirdim ama laptopum tablette gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 628 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #2 öncelikle tabletin bagladiginda bilgisayara sag tikla ve ekran çözünürlügü ne bas ve algilaya bas sonra olucaktir Bendy00 dedi: öncelikle tabletin bagladiginda bilgisayara sag tikla ve ekran çözünürlügü ne bas ve algilaya bas sonra olucaktir Genişletmek için tıkla... olmazsa yaz Artı 0 Eksi
öncelikle tabletin bagladiginda bilgisayara sag tikla ve ekran çözünürlügü ne bas ve algilaya bas sonra olucaktir Bendy00 dedi: öncelikle tabletin bagladiginda bilgisayara sag tikla ve ekran çözünürlügü ne bas ve algilaya bas sonra olucaktir Genişletmek için tıkla... olmazsa yaz