GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 31 Mayıs 2023 #11 Aliyev dedi: Evet öyle olması gerek. Olmazsa telefondan programı açıp öyle bağlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam beceremedim bir şeyler taktim ama telefonu gordu sadece laptopta bir şey olmadi.
Aliyev dedi: Evet öyle olması gerek. Olmazsa telefondan programı açıp öyle bağlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam beceremedim bir şeyler taktim ama telefonu gordu sadece laptopta bir şey olmadi.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #12 GGHOST dedi: Hocam beceremedim bir şeyler taktim ama telefonu gordu sadece laptopta bir şey olmadi. Genişletmek için tıkla... USB modunu değişdirin. Bildirim sekmesinde olması gerek.
GGHOST dedi: Hocam beceremedim bir şeyler taktim ama telefonu gordu sadece laptopta bir şey olmadi. Genişletmek için tıkla... USB modunu değişdirin. Bildirim sekmesinde olması gerek.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 31 Mayıs 2023 #13 Aliyev dedi: USB modunu değişdirin. Bildirim sekmesinde olması gerek. Genişletmek için tıkla... USB tethering diye bir şey yaptim.
Aliyev dedi: USB modunu değişdirin. Bildirim sekmesinde olması gerek. Genişletmek için tıkla... USB tethering diye bir şey yaptim.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #14 GGHOST dedi: USB tethering diye bir şey yaptim. Genişletmek için tıkla... Dosya paylaşımı yapın.