spacedesk yenileme hızı nasıl değiştirilir?

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, ben tabletimi spacedesk ile 2. monitör yaptım ama sabit 30 Hertz. Nasıl değiştireceğim ben bunu? 60 olsun istiyorum çünkü Hertz farkından dolayı imleç bile gecikmeli hareket ediyor tabletimin ekranında.

Uygulama ayarlarında 30-60 Hz seçeneği var da iki türlü de çok kasıyor 4-5 Hz olarak kullanabiliyorum ben de. Bir çözüm bulursam tekrar yazacağım.

Tamam teşekkürler çok pardon cuma saat akşam 8'den beridir internetim yok da hiçbir şey yapamıyorum.

Tamam teşekkürler çok pardon cuma saat akşam 8'den beridir internetim yok da hiçbir şey yapamıyorum.

Splashtop Wired XDisplay uygulamasına geçtim ben ya, kablo takıp da kullanılıyor. Daha iyi yenileme hızı veriyor. Ama oyun oynarken FPS düşüşü yaşadğımı da belirteyim. İşlemci üzerinden veriyor görüntüyü, bu yüzden olsa gerek.

Tamam bende bir deneyeyim wiredxdisplayi.

2024 de 60 hrz kablosuz yapmanın bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…