T Tuna0709 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 13 Aralık 2021 #1 SpaceEngine isimli oyunu açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Düzeltmeme yardım edebilir misiniz? Hata raporu: Logfile (1).rar Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021
SpaceEngine isimli oyunu açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Düzeltmeme yardım edebilir misiniz? Hata raporu: Logfile (1).rar
Çözüm Enes3078 13 Aralık 2021 Oyunu farklı bir yere kurun ve OneDrive'ı kaldırın. Rehber: Windows 10 OneDrive Kaldırma Uyarı: Bu işlem Onedrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin! Buradan gerekli dosyayı indirin... www.technopat.net
Oyunu farklı bir yere kurun ve OneDrive'ı kaldırın. Rehber: Windows 10 OneDrive Kaldırma Uyarı: Bu işlem Onedrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin! Buradan gerekli dosyayı indirin... www.technopat.net
KS KS T Tuna0709 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #11 Enes3078 dedi: Yeni rapor atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam gerek yok, sorunum çözülmüş. Yardımın için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Yeni rapor atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam gerek yok, sorunum çözülmüş. Yardımın için teşekkürler.