Hayır direk internet ile kanal güncellemesi yaptım kanal geldi ama açılmadı tkgs ile oynamadımFrekansı manuel olarak mı eklediniz, TKGS ile mi güncelleme yaptınız?
Kanal geldiyse anten, kablo ayarlarınızı kontrol edin. Ayarlama gerekebilir. Frekansı biraz sıknıtılı görünüyor. Aşağıdaki resimdeki kanal değerlerini de kontrol edin. Manuel ekleme de deneyebilirsiniz.Hayır direk internet ile kanal güncellemesi yaptım kanal geldi ama açılmadı tkgs ile oynamadım
Frekans bilgileri farklı benim kanalda 11012 /30000 ve frekansı değiştiremiyorum . Yeni kanal eklediğimde böyle oluyor ve 12083-84 frekansı çıkmıyor . (Kanal taramıyor ok a bastığımda direk ekliyor ama o eklenen kanal hizmet dışı duruyor boş boş)Kanal geldiyse anten, kablo ayarlarınızı kontrol edin. Ayarlama gerekebilir. Frekansı biraz sıknıtılı görünüyor. Aşağıdaki resimdeki kanal değerlerini de kontrol edin. Manuel ekleme de deneyebilirsiniz.
Yeşil tuşa bastığınızda düzenlenmiyor mu?Frekans bilgileri farklı benim kanalda 11012 /30000 ve frekansı değiştiremiyorum . Yeni kanal eklediğimde böyle oluyor ve 12083-84 frekansı çıkmıyor . (Kanal taramıyor ok a bastığımda direk ekliyor ama o eklenen kanal hizmet dışı duruyor boş boş)
Frekansı değiştiremiyorum yeni kanal eklemem gerekiyor manuel kanalın pıd ayarlarını bilmediğim için eklerken hata yapıyoeum galibaYeşil tuşa bastığınızda düzenlenmiyor mu?
Attığım resimdeki değerleri girin.Frekansı buldum pıd ayarlarınıda girdim fakat yine olmadı hizmet mevcut değil diyor (manuel). Varsa başka pıd ayarı olan atabilirimi
Frekansı değiştiremiyorum yeni kanal eklemem gerekiyor manuel kanalın pıd ayarlarını bilmediğim için eklerken hata yapıyoeum galiba
Pcr yi girdim de ses ve resim hangisi sizin fotoğraftakiAttığım resimdeki değerleri girin.
ses 7201,diğerleri 7101.Pcr yi girdim de ses ve resim hangisi sizin fotoğraftaki
Son durum bu sizin fotoğraftan bakarak yaptım (doğru yanlış bilemiyorum). Ve şimdi ses görüntü yok sinayl yok veya hizmet yok yazısı da yok pıd hatalı büyük iht.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.