Spam Arama: 2129900272

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Bu numaradan sizi arayıp TurkNet olduklarını iddia edecekler ve abone olmazsanız fiyatın zamlanacağını söyleyecekler. İnanmayın. Numarayı spam olarak raporlayın.

Not: Bende zaten spam numaralar engelli, Çağan'ın başına geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim asıl merak ettiğim bizim hem Turknet kullandığımızı bilip hem de telefon numaramıza nasıl erişiyorlar?
TT altyapısı ile TurkNet alındığında muhtemelen TT sistemde yer alan bir açıktan hemen öğreniyorlar numarayı.

TT altyapısı ile TurkNet alındığında muhtemelen TT sistemde yer alan bir açıktan hemen öğreniyorlar numarayı.

Haklı çoğu gruplarda Türk Telekom datalarının sızdırıldığını hatta Yemeksepeti'nden daha fazla sızdırıldığını bizzat gözlerimle gördüm hiç gündem olmadı bile. İnsanlar hatta dw forumlarında yeni dataları sızdırıyorlar. Komik...

Bu numradan sizi arayıp TurkNet olduklarını iddia edecekler ve abone olmazsanız fiyatın zamlanacağını söyleyecekler. İnanmayın. Numarayı spam olarak raporlayın.

Not: Bende zaten spam numaralar engelli, Çağan'ın başına geldi.

Biz de eve bağlatacaktık. Arkadaş nasıl bulduysa bunların numarasını aramış sanırım. "Artık taahhütlü ve kotalı kampanyaya döndüklerini", fiyatın da yaklaşık 150 lira olduğunu söylemişler. Hemen internet sitelerinden kontrol ettim, tüm kampanyalar olduğu gibi duruyor. Sitelerindeki numarayı arayıp yönlendirdim de öyle bağlattık. Tuhaf bir durumdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı