EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2025 #1 Dostlar selam. Surekli spam mesajları alıyordum bunlardan bir sekilde kurtuldum. Bu sefer de gorseldeki gibi gruba eklemeye basladilar. Çözümü var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025
Dostlar selam. Surekli spam mesajları alıyordum bunlardan bir sekilde kurtuldum. Bu sefer de gorseldeki gibi gruba eklemeye basladilar. Çözümü var mi?
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 EndoBero dedi: Dostlar selam. Surekli spam mesajları alıyordum bunlardan bir sekilde kurtuldum. Bu sefer de gorseldeki gibi gruba eklemeye basladilar. Çözümü var mi? Eki Görüntüle 2580368 Genişletmek için tıkla... Spam koruman açık değilse aç. Gelen mesajlarıda spam olarak bildir.
EndoBero dedi: Dostlar selam. Surekli spam mesajları alıyordum bunlardan bir sekilde kurtuldum. Bu sefer de gorseldeki gibi gruba eklemeye basladilar. Çözümü var mi? Eki Görüntüle 2580368 Genişletmek için tıkla... Spam koruman açık değilse aç. Gelen mesajlarıda spam olarak bildir.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Eylül 2025 #3 McSoren dedi: Spam koruman açık değilse aç. Gelen mesajları da spam olarak bildir. Genişletmek için tıkla... Açık. Gelen mesajları engelliyor ama beni gruba almalarına engel olamıyor.
McSoren dedi: Spam koruman açık değilse aç. Gelen mesajları da spam olarak bildir. Genişletmek için tıkla... Açık. Gelen mesajları engelliyor ama beni gruba almalarına engel olamıyor.