"Spam nedeniyle bu hesap artık WhatsApp'ı kullanamaz." hatası nasıl çözülür?

Merhaba, sabah 8:30 gibi avva markasının WhatsApp botuna sipariş iptal talebi için mesaj attım, cevap geldi, konuşmaya devam edince ban yedim ve 6 saattir açılmadı umarım düzelir.

Hocam bir gelişme var mı?

Hocam 08:30 da spam yedim inceleme talebi oluşturdum (uygulamanın kendi içerisinden.) 15:30 itibarıyla inceleme tamamlandı bu hesapla WhatsApp'ı kullanamazsın diye yazı yazıyordu wp girişinde. İ. Yeni numarayla kayıt ol seçeneği var, aynı numarayı yazdığım zaman spam olarak kullanamazsınız yazısı vb. çıktı yine. 5. 6. deneyişte nasıl olduysa giriş yaptım kod falan geldi wp yeni kurar gibi, ama yine gidecek diye korkuyorum şu an. Çünkü 1 inceleme talebiniz tek var.

Hocam 6-7 saatin sonunda nasıl bir bildirim geldi sana WhatsApp'tan bana inceleme talebi tamamlandı. Kurallarımızı ihlal ettiğiniz tespit edildi deyip yine kullanamazsın dedi. 5. 6. deneyişte girebildim ama.

Tam hatırlamıyorum ama inceleme tamamlandi hesabınızı kurun gibi bir şeydi hocam. Hesaba giriş yaptım normal. Sizin durum farklı biraz. İnceleme olumsuz olmuş anladığım kadarıyla. Yaptığınız giriş biraz sistemi bug a sokarak olmuş büyük ihtimalle. Umarım tekrar spama düşmez.

Umarım düşmez çünkü cidden hiçbir şey yapmadım. Yeni SIM kart falan çok uğraştırır. Telefonda APK falan da kurulu değil acaba ondan mı yani bilemedim.

Umarım düşmez çünkü cidden hiçbir şey yapmadım. Yeni SIM kart falan çok uğraştırır. Telefonda APK falan da kurulu değil acaba ondan mı yani bilemedim.
Hocam geçmişte WhatsApp plus veya aero gibi uygulamalar kullananlara da engel gelmişti ama o engel cihaz engeliydi. Bu seferki başka direkt hesabı engelleniyor. Spam hesapları engellemeleri güzel ama ilk buldukları şüpheli harekette de yapma bunu yani. Numaramı kaydetsin diye "." mesaji attım diye engel yedim bende. incelemeden olumlu dönmese kaç yıllık hat çöp olacaktı

Bende mesaj yazarken yedim öğlen saati hala açılmadı. Hay bunların yapacağı işe.

Hocam spamdan dolayı kapanan WhatsApp hesapları gözden geçirme talebi ile tekrardan aktif hale getirilebilir. Çok kişiye art arda mesaj göndermek, sürekli grup açmak vb. Böyle durumlara yol açabilir.

Hocam spamdan dolayı kapanan WhatsApp hesapları gözden geçirme talebi ile tekrardan aktif hale getirilebilir. Çok kişiye art arda mesaj göndermek, sürekli grup açmak vb. böyle durumlara yol açabilir.

Hocam sabah sadece alışveriş yaptığım bilindik bir sitenin botuna yazdım hesabım spamlandı. Hiçbir ihlal yok. Gözden geçirme talebide olumsuz sonuçlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…