Sparkle Intel Arc A580 ile Ryzen 5 1600 darboğaz yapar mı?

GvB

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Ryzen 5 1600 işlemci kullanıyorum ve ekran kartım düşük kaldığı için yükseltmeye karar verdim. Biraz araştırdım Arc A750 ile darboğaz yaptığını öğrendiğim için Arc A750'den vazgeçtim ve Arc A580'e yöneldim. Ama bu ekran kartıyla ilgili darboğaz yapar mı sorusuna cevap bulamadım. Darboğaz olur mu ve olursa hangi ekran kartına yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapar Max 1660 Super takarsın.

Yapar Max 1660 Super takarsın.

1366x768 çözünürlüğünde yapar mı peki? Ve darboğaz hesaplayıcıdan baktım 1660 Super genel görevlerde %21.4 gözüküyor.

Son düzenleme:
1366x768 çözünürlüğünde yapar mı peki? Ve darboğaz hesaplayıcıdan baktım 1660 Super genel görevlerde %21.4 gözüküyor.

Darboğaz hesaplayıcılar hiçbir zaman düzgün göstermez darboğazı. Yapar ama çok çok az yapar onu da küçük bir overlockla çözersin.

Darboğaz hesaplayıcılar hiçbir zaman düzgün göstermez darboğazı. Yapar ama çok çok az yapar onu da küçük bir overlockla çözersin.
Arc A580'in Ryzen 5 1600 ile herhangi bir testini bulamadığım için(hesaplama sitesinde a580 yok)ne kadar darboğaz yapabileceğini tahmin edemiyorum.Arc A580'in yaratıcağı darboğaza denk veya yakın bir ekran kartı biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…