Rizzby Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Spawner bulmak için spawner X-ray aradım fakat bulamadım. Bilen varsa önerebilir veya linkini atabilir mi?
Spawner bulmak için spawner X-ray aradım fakat bulamadım. Bilen varsa önerebilir veya linkini atabilir mi?
Dark196 Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Chunkbaseden bakın hocam.
Ts1967 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #3 Rizzby dedi: Spawner bulmak için spawner X-ray aradım fakat bulamadım. Bilen varsa önerebilir veya linkini atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Wurst.
Rizzby dedi: Spawner bulmak için spawner X-ray aradım fakat bulamadım. Bilen varsa önerebilir veya linkini atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Wurst.
Rizzby Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 Dark196 dedi: Chunkbaseden bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Yalnız sunucuda kullanacağım o sunucu için texture pack gibi bir şey arıyorum. Ts1967 dedi: Wurst. Genişletmek için tıkla... Kurulumunu Minecraft dosya konumundan mods klasörüne atacağım değil mi? Son düzenleme: 15 Ocak 2025
Dark196 dedi: Chunkbaseden bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Yalnız sunucuda kullanacağım o sunucu için texture pack gibi bir şey arıyorum. Ts1967 dedi: Wurst. Genişletmek için tıkla... Kurulumunu Minecraft dosya konumundan mods klasörüne atacağım değil mi?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.649 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #5 Eskiden Wurst kullanıyordum, şu an Client isimli bir şey kullanıyorum. PC’yi açınca ismini tam söylerim.
Eskiden Wurst kullanıyordum, şu an Client isimli bir şey kullanıyorum. PC’yi açınca ismini tam söylerim.
Ts1967 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #6 E Rizzby dedi: Yalnız sunucuda kullanacağım o sunucu için texture pack gibi bir şey arıyorum. Kurulumunu Minecraft dosya konumundan mods klasörüne atacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet mods klasörüne atıp attığın sürümün Fabric versiyonunu çalıştıracaksın.
E Rizzby dedi: Yalnız sunucuda kullanacağım o sunucu için texture pack gibi bir şey arıyorum. Kurulumunu Minecraft dosya konumundan mods klasörüne atacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet mods klasörüne atıp attığın sürümün Fabric versiyonunu çalıştıracaksın.
B bugrayildirimhso Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 36 24 Ocak 2025 #7 Ts1967 dedi: E Evet mods klasörüne atıp attığın sürümün Fabric versiyonunu çalıştıracaksın. Genişletmek için tıkla... Ban riski var mıdır sunucularda.
Ts1967 dedi: E Evet mods klasörüne atıp attığın sürümün Fabric versiyonunu çalıştıracaksın. Genişletmek için tıkla... Ban riski var mıdır sunucularda.