Anakartta sadece 1 tane 4'lü pin var altında ise speak1 yazıyor. Buraya mı takmalıyım?
H61 anakartAnakart ismini yazabilir misin? Biz çok daha detaylı resmine bakıp size söyleriz.
Evet speaker diye bir giriş bulamadım bendeHocam markadan markaya soketin yerinin yanında speak speaker olarak yazar eğer direkt speaker yazan bir nokta yoksa anakartında muhtemelen oraya takılır.
Speak1 kısmına taktım ancak bilgisayar açılınca şöyle bir ses geliyor:Hocam markadan markaya soketin yerinin yanında speak speaker olarak yazar eğer direkt speaker yazan bir nokta yoksa anakartında muhtemelen oraya takılır.
Evet speaker diye bir giriş bulamadım bende.
Speak1 kısmına taktım ancak bilgisayar açılınca şöyle bir ses geliyor:
Burada 1 kere ötmüyor sesi açarsanız duyabilirsiniz. Ama bilgisayarda bir arıza yok niye böyle yaptı anlamadım.Sıkıntı yok hocam o arza sırasında sürekli veya kesik kesik öter. Açılırkende böyle bir kere öter susar![]()
Burada 1 kere ötmüyor sesi açarsanız duyabilirsiniz. Ama bilgisayarda bir arıza yok niye böyle yaptı anlamadım.
Kısa ve hızlı 5 bip ardından normal bip sesi. Bilgisayarda bir sıkıntı yokÖtüp susmuyor mu?
Kısa ve hızlı 5 bip ardından normal bip sesi. Bilgisayarda bir sıkıntı yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.