Speaker nereye takılmalı?

tspmb7

Decipat
Anakartta sadece 1 tane 4'lü pin var altında ise SPEAK1 yazıyor. Buraya mı takmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20250217_155154_1.jpg
    212 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250217_155406.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 49
Hocam markadan markaya soketin yerinin yanında speak speaker olarak yazar eğer direkt speaker yazan bir nokta yoksa anakartında muhtemelen oraya takılır.

Hocam markadan markaya soketin yerinin yanında speak speaker olarak yazar eğer direkt speaker yazan bir nokta yoksa anakartında muhtemelen oraya takılır.
Evet speaker diye bir giriş bulamadım bende

Speak1 kısmına taktım ancak bilgisayar açılınca şöyle bir ses geliyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Sıkıntı yok hocam o arza sırasında sürekli veya kesik kesik öter. Açılırkende böyle bir kere öter susar

Sıkıntı yok hocam o arza sırasında sürekli veya kesik kesik öter. Açılırkende böyle bir kere öter susar
Burada 1 kere ötmüyor sesi açarsanız duyabilirsiniz. Ama bilgisayarda bir arıza yok niye böyle yaptı anlamadım.

Kısa ve hızlı 5 bip ardından normal bip sesi. Bilgisayarda bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…