SPEC-04 İçin Egzoz Fan Önerisi

Nadir2B

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle Corsair SPEC-04 modelini kullanıyorum. Öndeki gelen kendi fanı dışında bir tane de ben egzoz fan olarak almak istiyorum. Aklımdaki ürünler Corsair SP120 ve AF120 fakaf hangisinin egzoz fan için iyi olacağına karar veremedim. Yabancı makalelerin birinde AF120'nin egzoz için daha iyi olduğunu söylemişler. Ne yapmalıyım?

AF 120 tavsiye ederim. SP 120 olanlar genellikle radyatörler için kullanılıyor.

Egzos fan içeride biriken havayı bir an önce hızlıca dışarıya atmalıdır. Kaldı ki önünde radyatör gibi bir bileşen olmadığı için de basınçlı hava üflemesine yani SP fana gerek yoktur. Kendimce AF daha mantıklı geliyor.
Düşüncenize katılmasam da saygı duyuyorum.

Bu konu yerli yabancı bir çok yerde tartışılmış halen tartışılıyor da kimisi senin gibi AF kimisi benim gibi SP uygun demiş. İçeride oluşan sıcak hava daha geç ama daha az gürültülü atılması dert değilse egzoza AF alınabilir ama ben kulaklıkla oyun oynadığımdan gürültüyü pek dert etmem sıcak hava hızlı dışarı atılsın isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…