Sizce hangisini tercih etmeliyim? İtopya üzerinden sistemi toplu bir şekilde alacağım bunlardan başka tercih yapamıyorum, kendim toplarsam da daha pahalıya geliyor. Corsair PSU için ses sorunu olduğunu söyleniyor fakat kulaklığı taktıktan sonra dünya umurumda olmadığı için pek rahatsız edeceğini sanmıyorum başka sorunu yoksa tabii. Bir de 650W olması avantaj diye düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?
Kendin toplarsan nasıl daha pahalıya geliyor? Toplamak her zaman kâra sokar seni. Tek Corsair'de ses sorunu yok Cooler Master'ın da kasasında ses sorunu var.
İkisi arasından birinciyi tercih ederdim. Yine de ben farklı siteden öneri yapayım; FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300
Sistem toplamada zorlanıyorsan bütçe belirtip konu açmalısın.
Kendin toplarsan nasıl daha pahalıya geliyor? Toplamak her zaman kâra sokar seni. Tek Corsair'de ses sorunu yok Cooler Master'ın da kasasında ses sorunu var.
İkisi arasından birinciyi tercih ederdim. Yine de ben farklı siteden öneri yapayım; FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300
Sistem toplamada zorlanıyorsan bütçe belirtip konu açmalısın.
Yanlış yazmışım kusura bakmayın kendim toplayınca değilde pc toplama sihirbazından toplayınca daha pahalıya geliyor itopyadaki hazır oyuncu sistemlerinin üstünden parçaları değiştirince daha ucuza geliyor ve o kasada sadece bu iki seçenek vardı anlatmak istediğim buydu :=)
Birde 1. yi neden seçtiğinizi söyler misiniz