I isimsizimbebek Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 25 15 Ekim 2022 #1 Spec Delta adlı bir kasa aldım ama RGB'leri gözümü çok rahatsız ediyor. Ben bunları nereden ayarlayabilirim?
Spec Delta adlı bir kasa aldım ama RGB'leri gözümü çok rahatsız ediyor. Ben bunları nereden ayarlayabilirim?
Çözüm AlperInferno 15 Ekim 2022 Kasanın içinde ekran kartını taktığın yerin altında biyerde kontrolcü var ordan ayarlayabilirsin.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 Kasanın içinde ekran kartını taktığın yerin altında biyerde kontrolcü var ordan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS I isimsizimbebek Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 25 15 Ekim 2022 #3 AlperInferno dedi: Kasanın içinde ekran kartını taktığın yerin altında biyerde kontrolcü var ordan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum AlperInferno dedi: Kasanın içinde ekran kartını taktığın yerin altında biyerde kontrolcü var ordan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: Kasanın içinde ekran kartını taktığın yerin altında biyerde kontrolcü var ordan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum AlperInferno dedi: Kasanın içinde ekran kartını taktığın yerin altında biyerde kontrolcü var ordan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.