tonnnn Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 23 Aralık 2019 #1 Spec Delta kasam var RGB fanları anakarta bağlamak istiyorum ama headerin kablosu gelmiyor çektigimde gelmiyor kasanin arkasini mi açayım ne yapayim ilk kasam ilk deneyimim yardımcı olursaniz sevinirim.
Spec Delta kasam var RGB fanları anakarta bağlamak istiyorum ama headerin kablosu gelmiyor çektigimde gelmiyor kasanin arkasini mi açayım ne yapayim ilk kasam ilk deneyimim yardımcı olursaniz sevinirim.
mrshekspeare Centipat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 161 23 Aralık 2019 #2 Kasanın diğer yan kapağını da açın farklı bölmelerden geçirmeye çalışın. Artı 0 Eksi
KS KS tonnnn Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 23 Aralık 2019 #3 mrshekspeare dedi: Kasanın diğer yan kapağını da açın farklı bölmelerden geçirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Yan tarafi actigimda kablolar birbirine girmez di mi zten ondan korkuyorum Artı 0 Eksi
mrshekspeare dedi: Kasanın diğer yan kapağını da açın farklı bölmelerden geçirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Yan tarafi actigimda kablolar birbirine girmez di mi zten ondan korkuyorum