Spec Delta RGB’den XPG Battlecruiser kasaya geçiş

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Şu an kullandığım kasa Spec Delta RGB biraz dar ve sistemi upgrade etmek istiyorum kablolama içinde arkada yeterince yer olmadığını düşünüyorum bu kasayı satıp yerine XPG Battlecruiser kasayı almak istiyorum, mantıklı bir geçiş olur mu? Hem içi hem kablolama alanı oldukça ferah gözüküyor, üst düzey sistemler için de gayet yeterli gibi gözüküyor, yardımcı olursanız sevinirim birde Spec Delta RGB’yi Ocak ayında almıştım hiçbir sıkıntısı yok PSU ile beraber satmayı düşünüyorum, ne kadara satabilirim?

Battlecrusier aşırı kaliteli ama şu kasa da var ondan biraz daha kaliteli denebilir.
Bu arada alınır ikisi de.

Mantıklı olabilir. Yalnız anakartında ARGB girişi yoksa Battlecruiser'daki ARGB fanları yazılım ile kontrol edemezsin. Bütçe tam olarak nedir kasa için?
Hocam şu an kullandığım anakart Msi A320M-A PRO ama onu ilerleyen zamanlarda değiştireceğim, bütçeyi de kasayı sattıktan sonra biraz para ekleyip almayı düşünüyorum

XPG sanki daha hoş ama buda bi pahalıyım ben havası veriyor. Ben yine bildiğimi alırdım. XPG alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…