Spec Ops The Line nereden indirilebilir?

Hera092

Decapat
Daha fazla  
Bu oyundan haberim yoktu geçen carry'nin videosunu gördüm merak uyandırdı bende bayağı, oynamak istiyorum ama kısa hikayeli bir oyun için global key alacak bütçem yok Steam'den kalkmış nasıl indirebilirim, güvenilir bir kaynak var mı acaba?

Korsna indir oyun artık satılmıyor.

Konuyu o yüzden açtım ama bilgisayarım hintlilerin eline düşsün istemiyorum güvenilir bir yer var mı indirebileceğim korsan olsa da.

Dediğimde insanlar hep güldüler ama bu oyunda Türkçe konuşan teröristler var. Hikayede hiçbir mantığı ve açıklaması yok. Olaya masum bakmak pek mümkün değil. Şahsen şu an 1 lira vermezdim.

Ayrıca Hintlilerin eline niye düşsün anlamadım korsan sektörü genel olarak Amerika ve Rusya elinde. Korsan bilindiği kadar "öcü" değil. Biraz bilgisayar bilen adam tuzağa düşmez. Asıl dünyanın en büyük korsanı Microsoft'tur.

Konuyu o yüzden açtım ama bilgisayarım hintlilerin eline düşsün istemiyorum güvenilir bir yer var mı indirebileceğim korsan olsa da.

10 yıldır Torrent kullanıyorum bir kere virüs bulaştığını sorun yaşadığımı görmedim. Nerede hangi linke tıklayacağınızı anlayamıyorsanız ne diye var hocam bu bilgisayar elinizin altındasanalda virüsten korkan gerçek hayatta her şeyden korkar herhalde.

Hint kelimesini temsilen kullandım bir sürü site var hangisinde ne var bilemem hocam ben pek fazla korsan oyun kullanan biri değilim böyle gereksiz pahalı ve Steam'den kalkmış olursa kullanıyorum sadece.

Tıklama mevzusu değil hocam ben site önerisi istedim aslında forumda korsana özendirmek falan diye ceza yiyorum sonra.

@Hera092 Bilgisayarım hintlilerin eline geçmesin = Bilgisayaramın başına bişey gelmesin VİRÜS girmesin
Ben böyle anladım benim hatammış demek ki

Hocam gerçekten teröristler Türkçe replikler söylüyor yapımcı ekip bir Türkçe alt yazı eklemeye acizken teröristlere Türkçe ses vermeye hiç üşenmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…