Hayır.Oyun Korsan mı?
Korsan olmayan oyun nasıl Rusça açılıyor? Ayrıca yamayı nereden indirdiniz?Hayır.
Korsan ile Türkçe Yamanın ne alakası var hocam? Korsan olsun olmasın, yama çalışır. Sadece güncel oyunlarda bazı cümlelerde veya menü gibi yerlerde sorun çıkartır.Korsan olmayan oyun nasıl Rusça açılıyor? Ayrıca yamayı nereden indirdiniz?
@Daryl1dx verdiği linkten indirdim. Bneim tüm hikayeli oyun tarzı oynlarım böyle nedenin bilmiyorum.Diğerlerinde çalışmıştı ama bunda çalışmadı.Korsan olmayan oyun nasıl Rusça açılıyor? Ayrıca yamayı nereden indirdiniz?
Korsan diye yama çalışmaz demiyorum zaten. Korsana destek yok -ki Oyunçeviri.net'in kendisinin bile korsana desteği yok.Hocam, yamayı buradan mı kurmuştunuz? Eğer buradan kurduysanız, yanlış kurmuş olabilirsiniz. Masaüstüne boş klasör açıp oraya kurulum yapın, kurulum bitince kurulan dosyaları, oyunun içine aktarıp deneyin bence bir de.
![]()
Spec Ops: The Line – Türkçe Yama ve İncelemesi
Diyaloglar: %100 Menü ve Görevler: %100 Yapımcı: Yager Development Yayıncı: 2K Games Tür: Aksiyon-TPS Dubai… Milyarderlerin oyun bahçesi… Tüm ihtişamıwww.oyunceviri.net
Korsan ile Türkçe Yamanın ne alakası var hocam? Korsan olsun olmasın, yama çalışır. Sadece güncel oyunlarda bazı cümlelerde veya menü gibi yerlerde sorun çıkartır.
Korsana destek olmadığını biliyorum hocam, sadece artık sinirime gitmeye başladı forumdaki bu "Korsa mı" sorusu.Korsan diye yama çalışmaz demiyorum zaten. Korsana destek yok -ki Oyunçeviri.net'in kendisinin bile korsana desteği yok.
Yardım edip etmemek için bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor.Korsana destek olmadığını biliyorum hocam, sadece artık sinirime gitmeye başladı forumdaki bu "Korsa mı" sorusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.