Spec Ops The Line Türkçe yama çalışmıyor

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
Spec Ops The Line Türkçe yama çalışmıyor. Oyun hala Rusça birkaç kez kurmayı denedim ama olmuyor. Yardımlarınızı için teşekkürler.

Hocam, yamayı buradan mı kurmuştunuz? Eğer buradan kurduysanız, yanlış kurmuş olabilirsiniz. Masaüstüne boş klasör açıp oraya kurulum yapın, kurulum bitince kurulan dosyaları, oyunun içine aktarıp deneyin bence bir de.

Korsan olmayan oyun nasıl Rusça açılıyor? Ayrıca yamayı nereden indirdiniz?
Korsan ile Türkçe Yamanın ne alakası var hocam? Korsan olsun olmasın, yama çalışır. Sadece güncel oyunlarda bazı cümlelerde veya menü gibi yerlerde sorun çıkartır.

Korsan olmayan oyun nasıl Rusça açılıyor? Ayrıca yamayı nereden indirdiniz?
@Daryl1dx verdiği linkten indirdim. Bneim tüm hikayeli oyun tarzı oynlarım böyle nedenin bilmiyorum.Diğerlerinde çalışmıştı ama bunda çalışmadı.

Korsan diye yama çalışmaz demiyorum zaten. Korsana destek yok -ki Oyunçeviri.net'in kendisinin bile korsana desteği yok.

Korsan diye yama çalışmaz demiyorum zaten. Korsana destek yok -ki Oyunçeviri.net'in kendisinin bile korsana desteği yok.
Korsana destek olmadığını biliyorum hocam, sadece artık sinirime gitmeye başladı forumdaki bu "Korsa mı" sorusu.

Bu ekranda yama yapılmış gözüküyor ama oyun Rusça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…