Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2021 #11 RegoslaX dedi: Eki Görüntüle 1154993 Bu ekranda yama yapılmış gözüküyor ama oyun Rusça. Genişletmek için tıkla... Hocam Yama işlevini görmüş gibi. Oyun ayarlarından dil seçeneklerinden "İngilizce" ayarlarsanız Türkçe olur (ya da varsa "Türkçe" seçeneği) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RegoslaX dedi: Eki Görüntüle 1154993 Bu ekranda yama yapılmış gözüküyor ama oyun Rusça. Genişletmek için tıkla... Hocam Yama işlevini görmüş gibi. Oyun ayarlarından dil seçeneklerinden "İngilizce" ayarlarsanız Türkçe olur (ya da varsa "Türkçe" seçeneği) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #12 Daryl1dx dedi: Hocam Yama işlevini görmüş gibi. Oyun ayarlarından dil seçeneklerinden "İngilizce" ayarlarsanız Türkçe olur (ya da varsa "Türkçe" seçeneği) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim bende öyle dosya yoktu ama birz karıştırdım buldum oldu.Sağolun
Daryl1dx dedi: Hocam Yama işlevini görmüş gibi. Oyun ayarlarından dil seçeneklerinden "İngilizce" ayarlarsanız Türkçe olur (ya da varsa "Türkçe" seçeneği) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim bende öyle dosya yoktu ama birz karıştırdım buldum oldu.Sağolun
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2021 #13 RegoslaX dedi: Hocam çok teşekkür ederim bende öyle dosya yoktu ama birz karıştırdım buldum oldu.Sağolun Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüyse çok sevindim hocam. Oyunun hikayesi cidden çok iyi. Oynanışı da. Çok severek bitireceğinizden eminim.
RegoslaX dedi: Hocam çok teşekkür ederim bende öyle dosya yoktu ama birz karıştırdım buldum oldu.Sağolun Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüyse çok sevindim hocam. Oyunun hikayesi cidden çok iyi. Oynanışı da. Çok severek bitireceğinizden eminim.