W wgattron Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Spec Ops: The Line oyunu için Türkçe yama önerir misiniz, pek bilmiyorum yama sitelerini hangisi güvenilir bilemedim. Bir de yamayı indirdikten sonra ne yapmalıyım anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Spec Ops: The Line oyunu için Türkçe yama önerir misiniz, pek bilmiyorum yama sitelerini hangisi güvenilir bilemedim. Bir de yamayı indirdikten sonra ne yapmalıyım anlatır mısınız?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 Spec Ops: The Line – Türkçe Yama ve İncelemesi Diyaloglar: %100 Menü ve Görevler: %100 Yapımcı: Yager Development Yayıncı: 2K Games Tür: Aksiyon-TPS Dubai… Milyarderlerin oyun bahçesi… Tüm ihtişamı www.oyunceviri.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kurulum işine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Spec Ops: The Line – Türkçe Yama ve İncelemesi Diyaloglar: %100 Menü ve Görevler: %100 Yapımcı: Yager Development Yayıncı: 2K Games Tür: Aksiyon-TPS Dubai… Milyarderlerin oyun bahçesi… Tüm ihtişamı www.oyunceviri.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kurulum işine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
W wgattron Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Paul Walker dedi: Spec Ops: The Line – Türkçe Yama ve İncelemesi Diyaloglar: %100 Menü ve Görevler: %100 Yapımcı: Yager Development Yayıncı: 2K Games Tür: Aksiyon-TPS Dubai… Milyarderlerin oyun bahçesi… Tüm ihtişamı www.oyunceviri.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kurulum işine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Paul Walker dedi: Spec Ops: The Line – Türkçe Yama ve İncelemesi Diyaloglar: %100 Menü ve Görevler: %100 Yapımcı: Yager Development Yayıncı: 2K Games Tür: Aksiyon-TPS Dubai… Milyarderlerin oyun bahçesi… Tüm ihtişamı www.oyunceviri.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kurulum işine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.