Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com buradan indirdim fakat VirusTotal'de şöyle bir sonuç gösterdi: Oyun çeviri sitesinde de şöyle bir sayfa çıkıyor: Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com sitesindeki güvenilir mi? Değilse virüssüz Türkçe yama atar mısınız?
Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com buradan indirdim fakat VirusTotal'de şöyle bir sonuç gösterdi: Oyun çeviri sitesinde de şöyle bir sayfa çıkıyor: Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com sitesindeki güvenilir mi? Değilse virüssüz Türkçe yama atar mısınız?
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 7 Şubat 2023 #2 Vengeance1000 dedi: Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com buradan indirdim fakat VirusTotal'de şöyle bir sonuç gösterdi: Eki Görüntüle 1660338 Oyun çeviri sitesinde de şöyle bir sayfa çıkıyor: Eki Görüntüle 1660340 Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com sitesindeki güvenilir mi? Değilse virüssüz Türkçe yama atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyunçevirininki güvenli "Gelişmiş"e tıklayıp devam edin.
Vengeance1000 dedi: Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com buradan indirdim fakat VirusTotal'de şöyle bir sonuç gösterdi: Eki Görüntüle 1660338 Oyun çeviri sitesinde de şöyle bir sayfa çıkıyor: Eki Görüntüle 1660340 Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com sitesindeki güvenilir mi? Değilse virüssüz Türkçe yama atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyunçevirininki güvenli "Gelişmiş"e tıklayıp devam edin.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.719 Çözümler 26 7 Şubat 2023 #3 Oyunçeviri.net güvenli rahatça indirin ben MW3 yaması kurdum.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 Saçma sapan 2 tane program virüs bulmuş, dosyanın temiz olduğunu düşünüyorum.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 7 Şubat 2023 #5 Vengeance1000 dedi: Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com buradan indirdim fakat VirusTotal'de şöyle bir sonuç gösterdi: Eki Görüntüle 1660338 Oyun çeviri sitesinde de şöyle bir sayfa çıkıyor: Eki Görüntüle 1660340 Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com sitesindeki güvenilir mi? Değilse virüssüz Türkçe yama atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyun çevirininki güvenli hocam. Tahminimce çeviri işini bırakınca sitenin güvenlik sertifikasını güncellemediler, o yüzden öyle bir yazı çıkıyor.
Vengeance1000 dedi: Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com buradan indirdim fakat VirusTotal'de şöyle bir sonuç gösterdi: Eki Görüntüle 1660338 Oyun çeviri sitesinde de şöyle bir sayfa çıkıyor: Eki Görüntüle 1660340 Spec Ops: The Line Türkçe Yama | Turkce-yama.com sitesindeki güvenilir mi? Değilse virüssüz Türkçe yama atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyun çevirininki güvenli hocam. Tahminimce çeviri işini bırakınca sitenin güvenlik sertifikasını güncellemediler, o yüzden öyle bir yazı çıkıyor.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 7 Şubat 2023 #6 Oyun çeviri'nin sitesinde olan yama ile aynı yama bu. Dosya temiz ayrıca.
Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 Enomann dedi: Oyunçevirininki güvenli "Gelişmiş"e tıklayıp devam edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oradan indiriyorum.
Enomann dedi: Oyunçevirininki güvenli "Gelişmiş"e tıklayıp devam edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oradan indiriyorum.