TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Special forces group 2 oyununu indirdim (hileli değil Google Play'den) böyle bir hata veriyor. Daha yeni indirmiştim. Bakın Uygulama önbeslleğini temizledim veriyi sildim ne yaptıysam olmadı. Not: Android sürümü yetiyor. (4.4.4) Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Arkadaşlar Special forces group 2 oyununu indirdim (hileli değil Google Play'den) böyle bir hata veriyor. Daha yeni indirmiştim. Bakın Uygulama önbeslleğini temizledim veriyi sildim ne yaptıysam olmadı. Not: Android sürümü yetiyor. (4.4.4) Şimdiden teşekkürler
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 18 Aralık 2020 #2 Android sürümünüzün yetmesi oyunu açabileceğiniz anlamına gelmiyor. RAM belleğiniz yetmiyor olabilir. Oyunun eski sürümlerinden birini APK olarak kurmayı deneyin.
Android sürümünüzün yetmesi oyunu açabileceğiniz anlamına gelmiyor. RAM belleğiniz yetmiyor olabilir. Oyunun eski sürümlerinden birini APK olarak kurmayı deneyin.