Spectra R5 alınır mı?

200'e kadar çıkabilirim .

Hocam Bu Alına Bilir Mi ? Gamepower Warlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yada Bu Klavyenin Red Switchi
200'e kadar çıkabilirim.

Hocam bu alına bilir mi? Gamepower Warlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ya da bu klavyenin Red Switch'i.

O fiyata mekanik almanı asla ve asla tavsiye etmem. Tabi Rampage ve Gamepower tarzı markaların kizaru, drop Plus gibi güzel ürünleri var ancak bunların fiyatları hayli hayli yüksek. Ha ne olur 6 ay kullanır-kullanmazsın çöp olur.

Bu ürüne bakabilirsiniz. Attıklarınız çok kötü;

Bir de 400TL altına kaliteli mekanik klavye yok. Olan ürünler F/P ürünleri veya Rampage gibi çöp ürünler. Yanlış anlaşılmasın ben Gamenote'u vb. kastediyorum F/P derken. Rampage F/P değildir, çöptür. Game Booster, Gamepower falanda dahil çöp dediklerime.

Bu ürüne bakabilirsiniz. Attıklarınız çok kötü;

Bir de 400TL altına kaliteli mekanik klavye yok. Olan ürünler F/P ürünleri veya Rampage gibi çöp ürünler. Yanlış anlaşılmasın ben Gamenote'u vb. kastediyorum F/P derken. Rampage F/P değildir, çöptür. GameBooster falanda dahil çöp dediklerime.
beğendim güzele benziyor bu klavye

Beğendim güzele benziyor bu klavye.

RGB'si falanda çok düzel duruyor bence. Hem de kaliteli. İncelemelerine bakın derim.
Bu videoya bakabilirsiniz ışıklandırması için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Ürünü Türkiye'den alırsanız Türkçe Q ve büyük enter olarak geliyor.

RGB'si falanda çok düzel duruyor bence. Hem de kaliteli. İncelemelerine bakın derim.

Bu videoya bakabilirsiniz ışıklandırması için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

fiyatıda uygun teşekkürler hocam .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı