Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #11 kenanbirkan dedi: Merhaba, ghost spectre kurdum da herkes açık falan var demiş. Windows Defender yeter mi yoksa Kaspersky mi kurayim? Genişletmek için tıkla... Windows Defender yeterli ancak bazen kaçırdığı virüsler olabiliyor. Sisteminiz iyi değilse ben haftada bir Windows Defender ile internet bağlantınızı kesip tarama yapmanızı öneririm.Eğer iyi ise Kaspersky.
kenanbirkan dedi: Merhaba, ghost spectre kurdum da herkes açık falan var demiş. Windows Defender yeter mi yoksa Kaspersky mi kurayim? Genişletmek için tıkla... Windows Defender yeterli ancak bazen kaçırdığı virüsler olabiliyor. Sisteminiz iyi değilse ben haftada bir Windows Defender ile internet bağlantınızı kesip tarama yapmanızı öneririm.Eğer iyi ise Kaspersky.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #12 Vito S dedi: Keşke kurmasaydınız. Kaspersky öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Soft Donanım dedi: Temiz format ile orijinal Windows kurun. Oynanmış yazılımları kullanmayın. Kaspersky daha iyi. Genişletmek için tıkla... Niye ki kullanan herkes memnun.
Vito S dedi: Keşke kurmasaydınız. Kaspersky öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Soft Donanım dedi: Temiz format ile orijinal Windows kurun. Oynanmış yazılımları kullanmayın. Kaspersky daha iyi. Genişletmek için tıkla... Niye ki kullanan herkes memnun.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #13 enesxq dedi: Defender > All. Bilinçli kullanıcıysanız Defender yeterde artar. Genişletmek için tıkla... ''Bilinçli kullanıcıysanız'' Zaten bu söylediğiniz Defender > All cümlenizi olumsuz etkiliyor.
enesxq dedi: Defender > All. Bilinçli kullanıcıysanız Defender yeterde artar. Genişletmek için tıkla... ''Bilinçli kullanıcıysanız'' Zaten bu söylediğiniz Defender > All cümlenizi olumsuz etkiliyor.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.350 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Şubat 2022 #14 Akdeniz1 dedi: Windows Defender yeterli ancak bazen kaçırdığı virüsler olabiliyor. Sisteminiz iyi değilse ben haftada bir Windows Defender ile internet bağlantınızı kesip tarama yapmanızı öneririm.Eğer iyi ise Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama ben de defender kullanıyorum, internet bağlantımızı kesme sebebimiz nedir hocam?
Akdeniz1 dedi: Windows Defender yeterli ancak bazen kaçırdığı virüsler olabiliyor. Sisteminiz iyi değilse ben haftada bir Windows Defender ile internet bağlantınızı kesip tarama yapmanızı öneririm.Eğer iyi ise Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama ben de defender kullanıyorum, internet bağlantımızı kesme sebebimiz nedir hocam?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #15 kenanbirkan dedi: Niye ki kullanan herkes memnun. Genişletmek için tıkla... Oynanmış yazılımlar hem kararsız, hem de çoğu virüslü. Son kez söylüyorum orijinal yazılım kullanın. Eğer illa modlu kullanacağım diyorsanız NTLite ile kendiniz modlayın.
kenanbirkan dedi: Niye ki kullanan herkes memnun. Genişletmek için tıkla... Oynanmış yazılımlar hem kararsız, hem de çoğu virüslü. Son kez söylüyorum orijinal yazılım kullanın. Eğer illa modlu kullanacağım diyorsanız NTLite ile kendiniz modlayın.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 27 Şubat 2022 #16 kenanbirkan dedi: Niye ki kullanan herkes memnun. Genişletmek için tıkla... Ghost spectre adına konuştum. Bence mantıklı değil.
kenanbirkan dedi: Niye ki kullanan herkes memnun. Genişletmek için tıkla... Ghost spectre adına konuştum. Bence mantıklı değil.
osmanuzn16 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #17 İllegal işlerle uğraşmıyorsan Defender yeterde artar hem bedava hem de iyi.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #18 Evil Belief dedi: Konu dışı ama ben de defender kullanıyorum, internet bağlantımızı kesme sebebimiz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam,bazı virüsler vs. İnternet bağlantısında kaçabiliyor. Mesela Kaspesky internet yokken %60 oranında virüs tespit edebiliyor,internet variken %99'larda bir orana sahip. Son düzenleme: 27 Şubat 2022
Evil Belief dedi: Konu dışı ama ben de defender kullanıyorum, internet bağlantımızı kesme sebebimiz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam,bazı virüsler vs. İnternet bağlantısında kaçabiliyor. Mesela Kaspesky internet yokken %60 oranında virüs tespit edebiliyor,internet variken %99'larda bir orana sahip.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 27 Şubat 2022 #19 osmanuzn16 dedi: İllegal işlerle uğraşmıyorsan Defender yeterde artar hem bedava hem de iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ghost spectre başlı başına illegal gibi sayılır.
osmanuzn16 dedi: İllegal işlerle uğraşmıyorsan Defender yeterde artar hem bedava hem de iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ghost spectre başlı başına illegal gibi sayılır.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.350 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Şubat 2022 #20 Akdeniz1 dedi: Hocam,bazı virüsler vs. İnternet bağlantısında kaçabiliyor. Mesela Kaspesky internet varken %60 oranında virüs tespit edebiliyor,internet yok iken %99'larda bir orana sahip. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. Bundan sonra taramayı öyle yapayım
Akdeniz1 dedi: Hocam,bazı virüsler vs. İnternet bağlantısında kaçabiliyor. Mesela Kaspesky internet varken %60 oranında virüs tespit edebiliyor,internet yok iken %99'larda bir orana sahip. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. Bundan sonra taramayı öyle yapayım