sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 26 Aralık 2021 #1 Selam arkadaşlar, benim şu an Valorant hesabımda 2755 VP var sizce Spectrum Phantom alınır mı ya da Asil Phantom veya İyon Phantom için bekleteyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021
Selam arkadaşlar, benim şu an Valorant hesabımda 2755 VP var sizce Spectrum Phantom alınır mı ya da Asil Phantom veya İyon Phantom için bekleteyim mi?
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #2 sezoy dedi: Selam arkadaşlar, benim şu an Valorant hesabımda 2755 VP var sizce Spectrum Phantom alınır mı ya da Asil Phantom veya İyon Phantom için bekleteyim mi? Genişletmek için tıkla... Bende var ben çok beğendim. Seni en az 6 ay idare eder.
sezoy dedi: Selam arkadaşlar, benim şu an Valorant hesabımda 2755 VP var sizce Spectrum Phantom alınır mı ya da Asil Phantom veya İyon Phantom için bekleteyim mi? Genişletmek için tıkla... Bende var ben çok beğendim. Seni en az 6 ay idare eder.