W Witcherseven Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (Aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.)
Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (Aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.)
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.497 Çözümler 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #2 Alınır bana göre müzigi ve hissiyati çok güzel kullanıyorum ara sıra ve hiç sıkmadı beni.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #3 Witcherseven dedi: Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (Aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.) Genişletmek için tıkla... Pahalı biraz bence 1775'lik güzel Phantom skinleri var dediğin gibi özel harekat ya da oni gibi.
Witcherseven dedi: Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (Aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.) Genişletmek için tıkla... Pahalı biraz bence 1775'lik güzel Phantom skinleri var dediğin gibi özel harekat ya da oni gibi.
W Witcherseven Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #4 ubiiyy dedi: Pahalı biraz bence 1775'lik güzel Phantom skinleri var dediğin gibi özel harekat ya da oni gibi. Genişletmek için tıkla... ya bekliyorum da adam akıllı bişey gelmedi hiç.
ubiiyy dedi: Pahalı biraz bence 1775'lik güzel Phantom skinleri var dediğin gibi özel harekat ya da oni gibi. Genişletmek için tıkla... ya bekliyorum da adam akıllı bişey gelmedi hiç.
Motoner Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 63 17 Mart 2025 #5 Witcherseven dedi: Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (Aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.) Genişletmek için tıkla... Net alınır.
Witcherseven dedi: Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (Aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.) Genişletmek için tıkla... Net alınır.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.146 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #6 Witcherseven dedi: Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.) Genişletmek için tıkla... Sevdiysen al. Skin meseleleri zevk işi. Sonuçta sen kullanıcan.
Witcherseven dedi: Phantom'da 1 tane bile skin yok ve şu an marketimde bu var almaya değer mi? (aldıktan birkaç gün daha bekleyeceğim, özel harekat falan gelirse diye.) Genişletmek için tıkla... Sevdiysen al. Skin meseleleri zevk işi. Sonuçta sen kullanıcan.
W Witcherseven Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #7 alacagım bakalım ama geliştirmeden bi iki el atar çıkarım. bu hafta marketi bekleyeceğim bişey gelmezsede napalım artık.
alacagım bakalım ama geliştirmeden bi iki el atar çıkarım. bu hafta marketi bekleyeceğim bişey gelmezsede napalım artık.
Sea Smoke Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 9 17 Mart 2025 #8 Açık ara en iyi Phantom'lardan biri