Fotoğrafya Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 50 Makaleler 1 17 Mart 2014 #1 Merhabalar değerli arkadaşlar... Keyifli seyirler dilerim... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar değerli arkadaşlar... Keyifli seyirler dilerim... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Love Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 228 Çözümler 1 17 Mart 2014 #2 Hepsi çok güzel olmuş eline sağlık.
L Love Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 228 Çözümler 1 17 Mart 2014 #4 Bu iş için eğitim aldın mı ?
Fotoğrafya Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 50 Makaleler 1 17 Mart 2014 #5 Hayır. Sadece fotoğraf eğitimim var. Photoshop'u kendi çabalarımla geliştirdim.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 17 Mart 2014 #6 Hocam ne kadar zamanda bu şekilde iyi çalışmalar yapmaya başladınız?
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #7 Gerçekten çok güzel olmuş. Benim yaptığım sanat kadar olmasa da.
Fotoğrafya Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 50 Makaleler 1 17 Mart 2014 #8 Teşekkürler Omy. 3 yıldır fotoğrafla ilgileniyorum Anıl Sezer.Ama daha öncesinde photoshop ve video montaj programlarına ilgim vardı. Yaklaşık 4-5 yıl diyebilirim.Photoshopta iddalıyım hayal edebildiğim kadarını photoshopta fotoğrafa dökebilirim.
Teşekkürler Omy. 3 yıldır fotoğrafla ilgileniyorum Anıl Sezer.Ama daha öncesinde photoshop ve video montaj programlarına ilgim vardı. Yaklaşık 4-5 yıl diyebilirim.Photoshopta iddalıyım hayal edebildiğim kadarını photoshopta fotoğrafa dökebilirim.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 18 Mart 2014 #9 Devamını bekliyoruz.
Fotoğrafya Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 50 Makaleler 1 18 Mart 2014 #10 Teşekkürler İbrahim Yıldırım, bende öyle umuyorum.