Speed Auto clicker guvenli midir? Fabiden adlı bir siteden indirmiştim ama VirusTotal'de hafif troja olarak çıktı kullanmaya devam edeyim mi? Kararsız kaldım ama arkadaşlarımın çoğu öneriyor.
Fabi diye bir siteden indireceğim güvenilir midir?Acik kaynak degilse guvenilir olmuyor cogu zaman.
fabi diye biryerden indireceğim kendi sitesindeki kötüymüş sanırımYaklaşık 10 milyon indirme almış yazılım ara ara kullanıyorum bende yıllardır bir sorun yaratmadı kullanılabilir.
cr oynarken kullanıcam herkes macro zaten virüstotal hafif trojan olarak çıkarttığı için sildim güvenilirse geri yükleyeceğimopen source bir program ve kendi sitesi olan siteden indirirseniz hiç sorun yaşamazsınız zaten on yıllardır roblox,minecraft gibi oyunlarda kullanılmıştır kendii
VirusTotal virüstotalde bu şekilde çıkıyorGüvenilir. False-pozitive o.
Fabi diye bir siteden indireceğim güvenilir midir?
Fabi diye bir yerden indireceğim kendi sitesindeki kötüymüş sanırım
Cr oynarken kullanacağım herkes macro zaten VirusTotal hafif trojan olarak çıkarttığı için sildim güvenilirse geri yükleyeceğim
VirusTotal VirusTotal'de bu şekilde çıkıyor
kendi sitesindeki 2024 olduğu için arkadaşım önermedi kendisi çok güvendiğim biridir yani bu fabi adlı siteden indirsem herhangi bir sorun çıkmaz değilmi? arkadaşıma sorduğumda hafif trojan birşey olmaz diyip geçiştirdiKendi sitesinden indirin. 3 tane anti virüs trojan bulmuş. False pozitive yani.
Speed AutoClicker – extreme fast Auto Clicker | fabi.me site bu ismine tıklayıp indiriyoruz yeil düğmeye basarsak virüs iniyormuş direkKendi sitesinden indirin. 3 tane anti virüs trojan bulmuş. False pozitive yani.
Fabi güvenilirse indirin. Kendi sitesindekini indirip deneyin beğenmezseniz onu indirirsiniz.kendi sitesindeki 2024 olduğu için arkadaşım önermedi kendisi çok güvendiğim biridir yani bu fabi adlı siteden indirsem herhangi bir sorun çıkmaz değilmi? arkadaşıma sorduğumda hafif trojan birşey olmaz diyip geçiştirdi
Speed AutoClicker – extreme fast Auto Clicker | fabi.me site bu ismine tıklayıp indiriyoruz yeil düğmeye basarsak virüs iniyormuş direk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.