Speed Autoclicker güvenilir mi?

Dany1

Centipat
Daha fazla  
Speed Auto clicker guvenli midir? Fabiden adlı bir siteden indirmiştim ama VirusTotal'de hafif trojan olarak çıktı kullanmaya devam edeyim mi? Kararsız kaldım ama arkadaşlarımın çoğu öneriyor.

Acik kaynak degilse guvenilir olmuyor cogu zaman.

open source bir program ve kendi sitesi olan siteden indirirseniz hiç sorun yaşamazsınız zaten on yıllardır roblox,minecraft gibi oyunlarda kullanılmıştır kendii

Acik kaynak degilse guvenilir olmuyor cogu zaman.
Fabi diye bir siteden indireceğim güvenilir midir?

Yaklaşık 10 milyon indirme almış yazılım ara ara kullanıyorum bende yıllardır bir sorun yaratmadı kullanılabilir.
fabi diye biryerden indireceğim kendi sitesindeki kötüymüş sanırım

open source bir program ve kendi sitesi olan siteden indirirseniz hiç sorun yaşamazsınız zaten on yıllardır roblox,minecraft gibi oyunlarda kullanılmıştır kendii
cr oynarken kullanıcam herkes macro zaten virüstotal hafif trojan olarak çıkarttığı için sildim güvenilirse geri yükleyeceğim

Güvenilir. False-pozitive o.
VirusTotal virüstotalde bu şekilde çıkıyor

Son düzenleme:
Fabi diye bir siteden indireceğim güvenilir midir?

Fabi diye bir yerden indireceğim kendi sitesindeki kötüymüş sanırım

Cr oynarken kullanacağım herkes macro zaten VirusTotal hafif trojan olarak çıkarttığı için sildim güvenilirse geri yükleyeceğim

VirusTotal VirusTotal'de bu şekilde çıkıyor

Kendi sitesinden indirin. 3 tane anti virüs trojan bulmuş. False pozitive yani.

kendi sitesindeki 2024 olduğu için arkadaşım önermedi kendisi çok güvendiğim biridir yani bu fabi adlı siteden indirsem herhangi bir sorun çıkmaz değilmi? arkadaşıma sorduğumda hafif trojan birşey olmaz diyip geçiştirdi

Speed AutoClicker – extreme fast Auto Clicker | fabi.me site bu ismine tıklayıp indiriyoruz yeil düğmeye basarsak virüs iniyormuş direk

kendi sitesindeki 2024 olduğu için arkadaşım önermedi kendisi çok güvendiğim biridir yani bu fabi adlı siteden indirsem herhangi bir sorun çıkmaz değilmi? arkadaşıma sorduğumda hafif trojan birşey olmaz diyip geçiştirdi

Speed AutoClicker – extreme fast Auto Clicker | fabi.me site bu ismine tıklayıp indiriyoruz yeil düğmeye basarsak virüs iniyormuş direk
Fabi güvenilirse indirin. Kendi sitesindekini indirip deneyin beğenmezseniz onu indirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı