Speed mouse pad önerisi

Bütçe
300-400

bıldırcın

Kilopat
Bütçem aralığında Speed mouse pad önerebilir misiniz? Saf hız istiyorum, ben hızım. Mouse olarak Viper 8KHz düşünüyorum. CS sens 700 DPI 0.7

QCK yanlış olmuş :)

Bütçem aralığında Speed mouse pad önerebilir misiniz? Saf hız istiyorum, ben hızım. Mouse olarak Viper 8KHz düşünüyorum. CS sens 700 DPI 0.7

SteelSeries öneririm.

Hocam ya SteelSeries'i al ya da
Bunu al. pro olmayanıda olabilir

Hocam bütçeniz varsa Artisan veya Odin "INFINITY V2 XL HYBRID MOUSEPAD" alabilirsiniz baya iyiler. Artisan Hayate kullanıyorum mükemmel ötesi, o kadar çok FPS oynamasam bile oynadığım zaman farkını çok fazla hissettiriyor.

Kllase olanı al geç derim ben sana.

Ama ben kaysın istiyorum dersen HyperX Speed al.
Hyper X Speed ve Steel Series döneme göre çok eskide kaldılar artık o kadar iyi değiller.

Klasse iyidir. Öneririm.

Hocam bütçeniz varsa artisan veya Odin "Infinity V2 XL hybrıd mouse pad" alabilirsiniz bayağı iyiler. Artisan hayate kullanıyorum mükemmel ötesi, o kadar çok FPS oynamasam bile oynadığım zaman farkını çok fazla hissettiriyor.

HyperX Speed ve SteelSeries döneme göre çok eskide kaldılar artık o kadar iyi değiller.

Eski kalsa da çoğu üründen çok daha iyi kaydırıyor mu evet. Ayrıca mouse pad bu kumaş, eski çıkışlı olsa ne olmasa ne.

Bu arada klasse alınması tavsiyemdir her türlü.

Aralarından klasse en iyisi qck vs çöp kalıyor. Olmadi glorious iyi olur yada ama klasse almanda fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı