Speed mouse pad önerisi

Bütçe
300-400
Razer goliathus mobile stealth edition kullanıyorum çok memnunum qck dan daha iyi. (Neredeyse tıpa tıp aynılar ama razer daha ince olduğu için çok daha rahat kullanılıyor)

Kusura bakmayın mousepad boyutunu görmemişim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1670477

Kl-asse' yi baya beğenmiştim bende. Saf hız vermiyor diyorlar control karışık diyorlar ama baya güzel gözüküyor. Sanırım Kl-asse alacağım
Glorious ve klasse en iyi seçenek olacaktır benim açımdan.

Kl-asse'yi bayağı beğenmiştim bende. Saf hız vermiyor diyorlar Control karışık diyorlar ama bayağı güzel gözüküyor. Sanırım kl-asse alacağım

Saf hız vermese de gayet iyi kayıyor. En mantıklısı o.

Baskıları çok güzel umarım kendiside hızlıdır zaten viper 8khz de ptfe var. Viper mini den hatırladığım kadarıyla çok hızlı ayakları vardı.

Baskıları çok güzel umarım kendiside hızlıdır zaten viper 8khz de ptfe var. Viper mini den hatırladığım kadarıyla çok hızlı ayakları vardı.
En kısa sürede bende bir adet çekiliş yapmayı planlıyorum, bakalım ne zamana nasip olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…