Speed mouse pad önerisi

Bütçe
1000

Attığın mousepadı bir araştırdım kumaşı fnatic jet(kullandım), artisan kai ye benziyormuş. O kumaşı FPS oyununda kullanmak çok zor alışmak da zor kas hafızasını da yok eder. Cordura 1050 TL'ye geçenlerde longteng cordura MPC480 görmüştüm halen stoktaysa alınır cordura yüzey hem hızlı eskimez hem de istediği hızı verir aşırıya da kaçmaz hız konusunda 2. elden Endgame cordura yüzey de alınır

Skatez de önemli bu arada her şey mouse pad değil kesinlikle.

Siz bana camdan hızlı kumaş söyleyin dediniz söyledim konuyu nereye çektiniz. 2. el asla mouse pad alınmaz ne haltlar yaptığını bilemezsin mouse pade. MPC 480 olsa önereceğim ama hiçbir yerde stok yok.

Skatez konusunda Blade Y 4-5 ayda bir skatez değişimi gerektirir aksi halde pade zarar gelir

Siz bana camdan hızlı kumaş söyleyin dediniz söyledim konuyu nereye çektiniz. 2. el asla mouse pad alınmaz ne haltlar yaptığını bilemezsin mouse pade. MPC 480 olsa önereceğim ama hiçbir yerde stok yok.

Konu bu mu? Daha hızlı mouse pad söylemek mi? O zaman wallhack SP004 mouse altına da cam skatez takarsan attığın mousepadın 3 katı hızlısı olur. Ben bu bütçede yok dedim.

Hocam bilmiyorum kafanız iyimi. KUMAŞ demişsiniz

Hocam bilmiyorum kafanız iyi mi? KUMAŞ demişsiniz

Cam mouse padden daha hızlı kumaş padler var dediniz ben de atın dedim attınız ben de size attığın fnatic jet benzeri kumaşa sahip olan o mouse pad bu attığım videodaki wallhack SP004'ten hızlı mı diye soruyorum konuyu neden değiştiriyorsun?

Cam bir padden daha hızlıymış ya attığın üstelik şu attığım glass mousepadı ikinci elden 2 bine buluyordum ben

Hızlı değil ancak o seviyede

Teşekkür ederim öneriler ve mesajlar için spirit of aim hybridi tercih ettim gözüme güzel geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…