Speed mouse pad önerisi

Bütçe
1000

Attto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Speed mouse pad arıyorum kaliteli ve makul fiyatlarda önerebileceğiniz var mı? Farem Viper V3 Pro hız olması önemli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Speed mouse pad arıyorum kaliteli ve makul fiyatlarda önerebileceğiniz var mı? Farem Viper V3 Pro hız olması önemli. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe artabiliyorsa spirit of aim öneririm.

1500TL fazla bence mouse pad için farklı önerebileceğin var mı?

1000 TL'ye şu an güzel mouse pad yok. Spirit of aim öneririm. Vereceğin paraya değer.

1000 TL'ye şu an güzel mouse pad yok. Spirit of aim öneririm. Vereceğin paraya değer.

Ne kadar süredir kullanıyorsun peki aşınma olur büyük ihtimalde hemen olması o fiyatta mouse pade yakışmaz.

Ne kadar süredir kullanıyorsun peki aşınma olur büyük ihtimalde hemen olması o fiyatta mouse pade yakışmaz.
Ben kullanmıyorum sadece öneriyorum. Speed mousepad tercih edersen aşınma gibi durumlar olmaz, Özellikle spirit of aim modelinde.

Ben 9 aydır kullanıyorum 3 kere yıkadım herhangi bir aşınma olmadı hocam. Hybrid benimki bu arada.

Bu bütçede tercih edilebilecek tek şey spirit of aim ve bence mouse pade daha fazla parada verilir ve önemli bir ekipman

Bende de Spirit Of Aim Hybrid modeli var. Gayet memnunum ve bu standartlarda alınabilecek en iyi modellerden biri bu. Sonuçta rekabetçi bir oyun oynuyorsun ve mouse kadar mousepad de çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…