Speed ve Control Mouse Pad arasındaki farklar nedir?

• Konuyu başlatan Ukaix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 10.340
Bütçe
300

Ukaix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni mouse pad alacağım. Genelde Valorant, CS:GO oynarım. Mouse pad bakıyordum Speed ve Control farkı nedir acaba? Hangisini almalıyım? (Valorant 800DPI 0.4 sens.) Ayrıca mouse pad önerirseniz iyi olur 300TL'ye kadar.

O kadar para veremem ve bununla farkı nedir? Çok fark ederse biriktirip sonra alayım.

Hocam dikişli kenar olmayanlar çok çabuk yıpranıyor diyorlar yani elinizn altına gelen yerler çok çabuk açılıyor falan diyorlar ama kullanıma bağlı biraz da FPS oyunları oynadığınıza göre bence çok çabuk yıpranır.

Son düzenleme:
Hocam dikişli kenar olmayanlar çok çabuk yıpranıyor diyorlar yani elinizn altına gelen yerler çok çabuk açılıyor falan diyorlar ama kullanıma bağlı biraz da FPS oyunları oynadığınıza göre bence çok çabuk yıpranır.

Ya kafam karıştı bazı Low sens oynayanlar Control alın demiş bazıları da Speed alın demiş, bu attığın Zowie Control, hangisini tercih etmeliyim. Sensim çok düşük değil bence ve keskin aimim var, Control almayı düşünüyorum.

Ya kafam karıştı bazı Low sens oynayanlar Control alın demiş bazıları da Speed alın demiş, bu attığın Zowie Control, hangisini tercih etmeliyim. Sensim çok düşük değil bence ve keskin aimim var, Control almayı düşünüyorum.

Sonradan fark ettim Zowie'de stok yokmuş ama dediğim gibi hızlı oynuyorsan Speed yavaş oynuyorsan Control al ama ben şahsen Control tercih ederdim.

Control dedikleri şey mause'yi daha az kaydırır ve yüzeyi pürüzlüdür. Speed pad'lerin üzerine yağ dökerler kaysın diye o derece kaygan yani. Steelseries ürünlerine bakabilirsin çok kaliteliler.

Control dedikleri şey fareyi daha az kaydırır ve yüzeyi pürüzlüdür. Speed Pad'lerin üzerine yağ dökerler kaysın diye o derece kaygan yani. SteelSeries ürünlerine bakabilirsin çok kaliteliler.

Neye göre seçmeliyim onu anlamadım? Hangisine daha uygun olucağımı bilmiyorum.

Sonradan fark ettim Zowie'de stok yokmuş ama dediğim gibi hızlı oynuyorsan Speed yavaş oynuyorsan Control al ama ben şahsen Control tercih ederdim.
1672685081309.png
1672685106774.png

Control daha iyi galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı