T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Merhaba, spirits of aim mouse pad almayı düşünüyorum ama Speed mi hybrid mi arada kaldım ve kullanan varsa alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, spirits of aim mouse pad almayı düşünüyorum ama Speed mi hybrid mi arada kaldım ve kullanan varsa alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
swynZz Decipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.504 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram 500 gb ssd Samsung odyssey g4 cloud 3 dareu a950 pro 1k hz spirit of aim blue hybrid Mchose ace 60 pro Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 Tacion dedi: Merhaba, spirits of aim mouse pad almayı düşünüyorum ama Speed mi hybrid mi arada kaldım ve kullanan varsa alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum alınır hocam.
Tacion dedi: Merhaba, spirits of aim mouse pad almayı düşünüyorum ama Speed mi hybrid mi arada kaldım ve kullanan varsa alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum alınır hocam.
T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #3 swynZz dedi: Ben kullanıyorum alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Hybrid mi Speed mi kullanıyorsunuz hocam?
swynZz dedi: Ben kullanıyorum alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Hybrid mi Speed mi kullanıyorsunuz hocam?
swynZz Decipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.504 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram 500 gb ssd Samsung odyssey g4 cloud 3 dareu a950 pro 1k hz spirit of aim blue hybrid Mchose ace 60 pro Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #4 Tacion dedi: Hybrid mi Speed mi kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hybrid hocam mavisi. Tacion dedi: Hybrid mi Speed mi kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hybrid gayet yeterli FPS oynuyorum hocam.
Tacion dedi: Hybrid mi Speed mi kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hybrid hocam mavisi. Tacion dedi: Hybrid mi Speed mi kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hybrid gayet yeterli FPS oynuyorum hocam.
T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #5 Bende hybrid düşünüyorum şuanki mousepadim kumaş ve genelde fps oyunları oynuyorum hikayeli oyunları ps5 ten oynuyorum doğru bir seçim olur değil mi?
Bende hybrid düşünüyorum şuanki mousepadim kumaş ve genelde fps oyunları oynuyorum hikayeli oyunları ps5 ten oynuyorum doğru bir seçim olur değil mi?
swynZz Decipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.504 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram 500 gb ssd Samsung odyssey g4 cloud 3 dareu a950 pro 1k hz spirit of aim blue hybrid Mchose ace 60 pro Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Tacion dedi: Bende hybrid düşünüyorum şu anki mousepadim kumaş ve genelde FPS oyunları oynuyorum hikayeli oyunları PS5 ten oynuyorum doğru bir seçim olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm evet FPS oyunları için güzeldir pek bilgim yok konuda ama benim için yeterli Overdose'da kullanıyor.
Tacion dedi: Bende hybrid düşünüyorum şu anki mousepadim kumaş ve genelde FPS oyunları oynuyorum hikayeli oyunları PS5 ten oynuyorum doğru bir seçim olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm evet FPS oyunları için güzeldir pek bilgim yok konuda ama benim için yeterli Overdose'da kullanıyor.
C Celikefe Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #7 Tacion dedi: Merhaba, spirits of aim mouse pad almayı düşünüyorum ama Speed mi hybrid mi arada kaldım ve kullanan varsa alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mausepad aldın mı bende şu anda kararsızım hybrid ile Speed arasında
Tacion dedi: Merhaba, spirits of aim mouse pad almayı düşünüyorum ama Speed mi hybrid mi arada kaldım ve kullanan varsa alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mausepad aldın mı bende şu anda kararsızım hybrid ile Speed arasında
T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #8 Celikefe dedi: Mausepad aldın mı bende şu anda kararsızım hybrid ile Speed arasında Genişletmek için tıkla... Hybrid aldım memnunum
Celikefe dedi: Mausepad aldın mı bende şu anda kararsızım hybrid ile Speed arasında Genişletmek için tıkla... Hybrid aldım memnunum
C Celikefe Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #9 Tacion dedi: Hybrid aldım memnunum Genişletmek için tıkla... Bende Speed sipariş ettim bugün
T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #10 Celikefe dedi: Bende Speed sipariş ettim bugün Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun