Speedify nasıldır?

fearlesshuman

Hectopat
Makaleler
4
Evde iki internet kullanıyorum fakat bölgemde fiber veya VDSL olmadığı için yüksek hız elde edemiyorum. İki internetin de indirme hızları yaklaşık 10.30Mbps civarında. İki interneti birleştirebileceğim bir uygulama ararken Speedify'ı gördüm. Denedim ve tek internette olan 1.3Mb/s indirme hızımı 2.3-2.5Mb/s civarlarına çıkardı. Fakat uygulamanın size denemelik verdiği kota 1GB ve ben bunu kısa sürede bitirdim. Hizmetinden memnun olduğum için almak istiyorum fakat sizce değer mi? Veya bunun gibi bir VPN var mı? OpenVPN gibi VDS/VPS sunucularına yüklenebilen internet birleştirme özelliği olan bir VPN varsa kendi sunucuma bunu kurabilirim.

Bu konuda pek bir bilgim yok ancak kendinize Linux bir server ve birkaç ethernet portuyla PC Router yapabiliyordunuz diye biliyorum.

Bu sayede iki internet birleşebiliyor.
Yıllar önce mobil internetle ev internetini birleştirmeye çalışırken o yöntemi görmüştüm fakat bağlantı durumunun nasıl olduğunu anlayamamıştım. İki internetin hızını birden kullanabiliyor muyuz ve internete çıktığımız zaman hangi IP üzerinden çıkış alıyoruz?

Yıllar önce mobil internetle ev internetini birleştirmeye çalışırken o yöntemi görmüştüm fakat bağlantı durumunun nasıl olduğunu anlayamamıştım. İki internetin hızını birden kullanabiliyor muyuz ve internete çıktığımız zaman hangi IP üzerinden çıkış alıyoruz?

Dediğim gibi bir bilgim yok. İnternet kafeler yapar bunu genelde. Onlardan bilgi alabilirsiniz belki.

Siz 2 interneti ne amaçla, nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Belki farklı bir çözümü vardır.

Dediğim gibi bir bilgim yok. İnternet kafeler yapar bunu genelde. Onlardan bilgi alabilirsiniz belki.

Siz 2 interneti ne amaçla, nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Belki farklı bir çözümü vardır.
İki internetin hızını birleştirmek istiyorum. Bir kaynaktan dosya indirirken iki internet ile indirmesini istiyorum.

İki internetin hızını birleştirmek istiyorum. Bir kaynaktan dosya indirirken iki internet ile indirmesini istiyorum.

Anladım. Dediğim gibi, inanın bilmiyorum. Merging two internet connections diye aratın bakalım.

Pfsense imiş bu arada dediğim program. Hatta portlara yönlendirme yaparak hangi oyunun hangi interneti kullanacağına da karar verebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı