akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 5 Ağustos 2022 #1 Selam. Oyunlarda biraz speedrun denemesi yapmak istiyorum hangi programlar gereklidir?
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 Öncelikle oyun lazım. Onu çekecek programlar: OBS Studio Bandicam Fraps (çok alan kaplar.) Action! Speedrun.com ile bir hesap açıp Youtube kanalına yüklediğiniz videoyu başvuru niteliğinde moderatörlere göndermeniz lazım.
Öncelikle oyun lazım. Onu çekecek programlar: OBS Studio Bandicam Fraps (çok alan kaplar.) Action! Speedrun.com ile bir hesap açıp Youtube kanalına yüklediğiniz videoyu başvuru niteliğinde moderatörlere göndermeniz lazım.
akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 5 Ağustos 2022 #3 UnlimitedSoldier dedi: Öncelikle oyun lazım. Onu çekecek programlar: OBS Studio. Bandicam. Fraps (çok alan kaplar.) Action! Speedrun.com ile bir hesap açıp YouTube kanalına yüklediğiniz videoyu başvuru niteliğinde moderatörlere göndermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tam anlatamadım sanırım speedrun yaparken zaman göstergesi ve hangi tuşa bastığımızı gösteren vb programları sormuştum.
UnlimitedSoldier dedi: Öncelikle oyun lazım. Onu çekecek programlar: OBS Studio. Bandicam. Fraps (çok alan kaplar.) Action! Speedrun.com ile bir hesap açıp YouTube kanalına yüklediğiniz videoyu başvuru niteliğinde moderatörlere göndermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tam anlatamadım sanırım speedrun yaparken zaman göstergesi ve hangi tuşa bastığımızı gösteren vb programları sormuştum.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #4 akın_bey dedi: Tam anlatamadım sanırım speedrun yaparken zaman göstergesi ve hangi tuşa bastığımızı gösteren vb programları sormuştum. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum. Konuyu yükseltin. Arkadaşlar yardım olacaktır.
akın_bey dedi: Tam anlatamadım sanırım speedrun yaparken zaman göstergesi ve hangi tuşa bastığımızı gösteren vb programları sormuştum. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum. Konuyu yükseltin. Arkadaşlar yardım olacaktır.
viczafervic Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 855 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #5 Video çekmek için OBS. Zaman tutmak için Livesplit. Tuşa basmayı göstermek için OBS pluginleri gerekiyor diye biliyorum, ama bazı konsol emülatörlerinin kendi tuş göstergeleri var.
Video çekmek için OBS. Zaman tutmak için Livesplit. Tuşa basmayı göstermek için OBS pluginleri gerekiyor diye biliyorum, ama bazı konsol emülatörlerinin kendi tuş göstergeleri var.