unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar hata bu şekilde nasıl çözerim? İnternet sağlayıcım turnket, bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu hatayı vermeye başladı.
Arkadaşlar hata bu şekilde nasıl çözerim? İnternet sağlayıcım turnket, bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu hatayı vermeye başladı.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 2 Eylül 2023 #2 Güvenlik duvarına takılıyor hocam, kullandığınız bir antivirüs engelliyor olabilir. Kapatıp öyle deneyin.
Güvenlik duvarına takılıyor hocam, kullandığınız bir antivirüs engelliyor olabilir. Kapatıp öyle deneyin.
unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #3 emirmertbaserr dedi: Güvenlik duvarına takılıyor hocam, kullandığınız bir antivirüs engelliyor olabilir. Kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenlik duvarı kapalı.
emirmertbaserr dedi: Güvenlik duvarına takılıyor hocam, kullandığınız bir antivirüs engelliyor olabilir. Kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenlik duvarı kapalı.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 2 Eylül 2023 #4 unrestful dedi: Hocam güvenlik duvarı kapalı. Genişletmek için tıkla... Masaüstü uygulamasından deneyin eğer hala böyle bir sorun varsa sunucularda bir sıkıntı olabilir veya ISS kaynaklı olabilir.
unrestful dedi: Hocam güvenlik duvarı kapalı. Genişletmek için tıkla... Masaüstü uygulamasından deneyin eğer hala böyle bir sorun varsa sunucularda bir sıkıntı olabilir veya ISS kaynaklı olabilir.
unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #5 emirmertbaserr dedi: Masaüstü uygulamasından deneyin eğer hala böyle bir sorun varsa sunucularda bir sıkıntı olabilir veya ISS kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Masa üstü uygulamasından test ettim ve çalışıyor hata vermiyor. ISS ne oluyor tam olarak hocam.
emirmertbaserr dedi: Masaüstü uygulamasından deneyin eğer hala böyle bir sorun varsa sunucularda bir sıkıntı olabilir veya ISS kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Masa üstü uygulamasından test ettim ve çalışıyor hata vermiyor. ISS ne oluyor tam olarak hocam.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 2 Eylül 2023 #6 unrestful dedi: Masa üstü uygulamasından test ettim ve çalışıyor hata vermiyor. ISS ne oluyor tam olarak hocam. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcısı anlamına gelen bir kısaltmadır hocam.
unrestful dedi: Masa üstü uygulamasından test ettim ve çalışıyor hata vermiyor. ISS ne oluyor tam olarak hocam. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcısı anlamına gelen bir kısaltmadır hocam.