Yalnız Göksu Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Bu hızı aldığımı gösteriyor Speedtest ama hiçbir yerde bu hızları göremiyorum? Neden böyle? Yoksa Speedtest mi yalancı?
Bu hızı aldığımı gösteriyor Speedtest ama hiçbir yerde bu hızları göremiyorum? Neden böyle? Yoksa Speedtest mi yalancı?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 Diğer yerlerde ne gösteriyor?
Y YSRUST Hectopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 121 11 Şubat 2021 #3 Anlık hız ile saniyelik indirme hızı farklı şeylerdir. Demek istediğiniz başka bir test sayfasında hızınız daha az çıkıyorsa bilemiyorum.
Anlık hız ile saniyelik indirme hızı farklı şeylerdir. Demek istediğiniz başka bir test sayfasında hızınız daha az çıkıyorsa bilemiyorum.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 11 Şubat 2021 #4 Yalnız Göksu dedi: Eki Görüntüle 875085 Bu hızı aldığımı gösteriyor Speedtest ama hiçbir yerde bu hızları göremiyorum? Neden böyle? Yoksa Speedtest mi yalancı? Genişletmek için tıkla... Speedtest yalancı değil sadece en yakın serverları seçiyor ve bu da hızın artmasına neden oluyor ve pingin azalmasına.
Yalnız Göksu dedi: Eki Görüntüle 875085 Bu hızı aldığımı gösteriyor Speedtest ama hiçbir yerde bu hızları göremiyorum? Neden böyle? Yoksa Speedtest mi yalancı? Genişletmek için tıkla... Speedtest yalancı değil sadece en yakın serverları seçiyor ve bu da hızın artmasına neden oluyor ve pingin azalmasına.
Yalnız Göksu Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #5 Hamza Ensar Sağlam dedi: Diğer yerlerde ne gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Türk telekom'un siteside benzerini gösteriyor. Fast.com da yaptığımda steamda veya indirirken aldığım hızları gösteriyor. InternetciMen dedi: Speedtest yalancı değil sadece en yakın serverları seçiyor ve bu da hızın artmasına neden oluyor ve pingin azalmasına. Genişletmek için tıkla... Hayallerimi suya düşürüyor
Hamza Ensar Sağlam dedi: Diğer yerlerde ne gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Türk telekom'un siteside benzerini gösteriyor. Fast.com da yaptığımda steamda veya indirirken aldığım hızları gösteriyor. InternetciMen dedi: Speedtest yalancı değil sadece en yakın serverları seçiyor ve bu da hızın artmasına neden oluyor ve pingin azalmasına. Genişletmek için tıkla... Hayallerimi suya düşürüyor
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 11 Şubat 2021 #6 Fast.com çok az gösteriyor doğru. Speedtest'e inanın.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 11 Şubat 2021 #7 nPerf ile deneyin isterseniz.
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #8 Farklı sunuculara bağlandığınızdan internet hızınızda değişiklikler gözlenebilir. Örneğin Epic Games’de 2 MB/sn. hız alıyorken Steam’de 3 MB/sn. hız alabilirsiniz çünkü indirme sunucuları farklı. Söylemek istediğiniz farklı bir şeyse bilemiyorum. Son düzenleme: 11 Şubat 2021
Farklı sunuculara bağlandığınızdan internet hızınızda değişiklikler gözlenebilir. Örneğin Epic Games’de 2 MB/sn. hız alıyorken Steam’de 3 MB/sn. hız alabilirsiniz çünkü indirme sunucuları farklı. Söylemek istediğiniz farklı bir şeyse bilemiyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #9 Yalnız Göksu dedi: Türk telekom'un siteside benzerini gösteriyor. Fast.com da yaptığımda steamda veya indirirken aldığım hızları gösteriyor. Hayallerimi suya düşürüyor Genişletmek için tıkla... Steam zaten sallıyor.
Yalnız Göksu dedi: Türk telekom'un siteside benzerini gösteriyor. Fast.com da yaptığımda steamda veya indirirken aldığım hızları gösteriyor. Hayallerimi suya düşürüyor Genişletmek için tıkla... Steam zaten sallıyor.
Yalnız Göksu Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #10 326001 dedi: Fast.com çok az gösteriyor doğru. Speedtest'e inanın. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir yerde alamıyorum bu hızı 900kb/s hızlarda indiriyor steamda mesela.
326001 dedi: Fast.com çok az gösteriyor doğru. Speedtest'e inanın. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir yerde alamıyorum bu hızı 900kb/s hızlarda indiriyor steamda mesela.