A Animus23 Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 1gbit internetim var. Speedtest yaparken normal bir şekilde internet değerlerimi alabiliyorum. Ama Steam ve Epic üzerinden oyun indirirken indirme hızım 3 Mbit ile indiriyorum. Bu sorun neden kaynaklanmış olabilir ben bozmuş olabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
1gbit internetim var. Speedtest yaparken normal bir şekilde internet değerlerimi alabiliyorum. Ama Steam ve Epic üzerinden oyun indirirken indirme hızım 3 Mbit ile indiriyorum. Bu sorun neden kaynaklanmış olabilir ben bozmuş olabilir miyim?
Apex7382 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Steam/ayarlar/indirmeler/indirme hızını sınırla Bu seçenek açık kalmış olabilir.
A Animus23 Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 Apex7382 dedi: Steam/ayarlar/indirmeler/indirme hızını sınırla. Bu seçenek açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam'de değil indirme yaptığım her şeyde düşük hız alıyorum. Dediğin şeyde kapalı.
Apex7382 dedi: Steam/ayarlar/indirmeler/indirme hızını sınırla. Bu seçenek açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam'de değil indirme yaptığım her şeyde düşük hız alıyorum. Dediğin şeyde kapalı.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 26 Şubat 2025 #4 Animus23 dedi: Sadece Steam'de değil indirme yaptığım her şeyde düşük hız alıyorum. Dediğin şeyde kapalı. Genişletmek için tıkla... SSDye yazma hızında sıkıntı olabilir mi?
Animus23 dedi: Sadece Steam'de değil indirme yaptığım her şeyde düşük hız alıyorum. Dediğin şeyde kapalı. Genişletmek için tıkla... SSDye yazma hızında sıkıntı olabilir mi?
A Animus23 Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #5 The_rain_master dedi: SSD'ye yazma hızında sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok SSD'ye yazma hızında bir sıkıntı yok.
The_rain_master dedi: SSD'ye yazma hızında sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok SSD'ye yazma hızında bir sıkıntı yok.