T TheCapedDetective Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 6 Temmuz 2020 #1 Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne?
Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne?
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #2 TheCapedDetective dedi: Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne? Genişletmek için tıkla... Başka testlerde hız ne kadar çıkıyor?
TheCapedDetective dedi: Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne? Genişletmek için tıkla... Başka testlerde hız ne kadar çıkıyor?
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 6 Temmuz 2020 #3 TheCapedDetective dedi: Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne? Genişletmek için tıkla... İndirme hızınızı test eder misiniz? İnternetten rastgele bir şey indirebilirsiniz. Belki de size bilerek yüksek hız veriyorlardır.
TheCapedDetective dedi: Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne? Genişletmek için tıkla... İndirme hızınızı test eder misiniz? İnternetten rastgele bir şey indirebilirsiniz. Belki de size bilerek yüksek hız veriyorlardır.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #4 TheCapedDetective dedi: Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne? Genişletmek için tıkla... Bende de böyle normalde 78 Mbps almam gerek fakat 106 Mbps görünüyor.
TheCapedDetective dedi: Speedtest'de 50 Mbps kullanıyormuşum gibi gözüküyor halbuki ben 25 Mbps kullanıyorum. Bunun nedeni ne? Genişletmek için tıkla... Bende de böyle normalde 78 Mbps almam gerek fakat 106 Mbps görünüyor.
T TheCapedDetective Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 6 Temmuz 2020 #5 Başka sitelerde normal gösteriyor sadece Speedtest'de böyle.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Temmuz 2020 #6 Bende doğru sonuç verdi.