Speedtest posive Telekom nedir?

SheckWes00

Hectopat
2 gündür internet hız testi yaparken Speedtest'te internet sağlayıcısı posive Telekom olarak gözüküyor ve bu sağlayıcı gözüktüğü zaman hep pingim oluyor. Normalde Superonline kullanıyorum. Bu posive Telekom'un bir anlamı var mı ya da neden böyle bir şeyle karşılaşıyorum? Ve ek olarak konumumu da farklı gösteriyor bu sağlayıcıyı gösteriyorken.

Nedenini bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Hiçbir yerde bununla ilgili kaynak bulamadım. Bu sadece geceleri oluyor.

Son düzenleme:
Speedtest'e konum erişimi verin.
Normalde hep doğrusunu gösteriyordu ama son 2 gündür geceleri bu şekilde oluyor.

O posive Telekom bağlandığınız sunucu, yani sizden bağımsız bir şey.
Önemsemenize gerek yok.
2 gündür geceleri ping artışı oluyor ve her kontrol ettiğimde o sunucuyu gösteriyor. Gündüzleri normale dönüyor.

Normalde hep doğrusunu gösteriyordu ama son 2 gündür geceleri bu şekilde oluyor.

2 gündür geceleri ping artışı oluyor ve her kontrol ettiğimde o sunucuyu gösteriyor. Gündüzleri normale dönüyor.

Bunun oyununuza etkisi var mı?

Ping sadece site de yüksekse sorun yok, bağlandığınız sunucu ile alakalı.
Ancak başka işleriniz de mesela oyun oynarken vs. oluyorsa ISS ile alakalı.

Bunun oyununuza etkisi var mı?
Ping sadece site de yüksekse sorun yok, bağlandığınız sunucu ile alakalı.
Ancak başka işleriniz de mesela oyun oynarken vs. oluyorsa ISS ile alakalı.
Ping artışı aşırı fazla olmadığı için aşırı bir etkisi olmuyor ama siteleri normalden biraz daha yavaş yüklediği için rahatsız ediyor. 15'lerden 45'lere falan çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…