Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #1 Sağda Mert Kuşkapan diye biri çıkıyor, alakası yok benle. Bi' de internet normalde 500mbit bir anda aşırı düşüyor. Virüs falan mı acaba?
Sağda Mert Kuşkapan diye biri çıkıyor, alakası yok benle. Bi' de internet normalde 500mbit bir anda aşırı düşüyor. Virüs falan mı acaba?
KS KS Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #11 Einstein dedi: Kablosuz yapıyorsan kablolu test yapmanı öneririm kablosuz alabileceğin hız değişiyor bu arada Ankara'da yaşıyorsan Ankara'daki sunuculara test yap. Genişletmek için tıkla... Laptopda kablosuz kullanıyorum. Genelde 300 400 arası alıyordum. Bazen internet hızı böyle çok yavaşlıyor. Ne zaman hız yapsam böyle adlar çıkıyordu. 1dk felan düzeliyordu işte. Sunucu adıymış. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kablosuz yapıyorsan kablolu test yapmanı öneririm kablosuz alabileceğin hız değişiyor bu arada Ankara'da yaşıyorsan Ankara'daki sunuculara test yap. Genişletmek için tıkla... Laptopda kablosuz kullanıyorum. Genelde 300 400 arası alıyordum. Bazen internet hızı böyle çok yavaşlıyor. Ne zaman hız yapsam böyle adlar çıkıyordu. 1dk felan düzeliyordu işte. Sunucu adıymış.